2777
2789
عنوان

امشب😭

521 بازدید | 4 پست

امشب از اولین لحظه ای ک وهب تو فیلم مختارنامه وارد میدان شد و جلو چشمای زنش و مادرش کشتنش اشک ریختم تا وقتی تموم شد ،،، چقد میتونه سخت باشه واسه یه زن که هنوز لباس سفیدش تنشه و شوهرش ، عشقشو جلو چشماش پر پر میکنن😭وای بخدا تاوقتی تموم شد دست خودم نبود بلند بلند اشک میریختم خدا سر هیچکس نیاره حتی تصورشم میتونه سخت باشه😭

همش دور از جون شوهرمو تجسم میکردم ک اگه این بلا سر خودم میومد چی میشد ، وای شمام مث من احساسی هستید یا من انقد حساس شدم😔

فقط شرطی که زن وهب گذاشت... تو بهش من هم ست باشم🥹🥹🥹تا ابد با عشقش تو بهشت هس تازه شفاعت امام حسین ...

ولی خوشبحالش چه صبر عظیییمی داشته،، خیلی صبر میخاد که شوهرتو جلو چشمات سر ببرن وااای‌ چقد سخته این لحظه برا یه عاشق ، شفاعت امام حسین حقشون بوده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@1214ww‍ 

وا مادرت چراباید این حرفارو بهت بگه؟؟ چقدر کارش زشت بوده واقعا هیچ ری اکشنی همسرت نداشت یا در نبوده اون میگف؟ 

خودشون مانع ازدواجتون شدن حالا جالبه میاد واست امار میاره بهش بگو خب بگو بدم میاد امار بدی خودم میدونم چی ب چیه اینه دق نمیخاد بشید 

منم ناراحت شدم بجای تو

اونی ک دوسش داشتی قبلا ، فامیله؟