2777
2789

توی دوران مجردی اگر چیکار میکردید و وقتتون چطور استفاده میکردین الان خوشحال تر بودید و یا ،،،، به مجردا یه نصیحت بکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقل باشید 

آویزون شوهر نباشید 

منبع درآمد داشته باشید 

چشم و هم چشمی نکنید‌

غر نزنید 

هر چی شد زود برا شوهرتون تعریف نکنید

با خانواده ش قاطی نشید احترام نگه دارید بگید بخندید ولی خودمونی نشید

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
الان حرف می‌زنیم فردا دوستان تاپیک میزنن پس چرا خودتون ازدواج کردین

نه عزیزم راحت باشیدبه حرفای هم دیگه احترام میزاریم میخوام گفت و گو کنیم قرار نیست که جواب همو بدیم

نه عزیزم راحت باشیدبه حرفای هم دیگه احترام میزاریم میخوام گفت و گو کنیم قرار نیست که جواب همو بدیم

از نظر من شوهرتون دوسداشته باش احترام بذار بهش ولی همیشه اولویتت خودت باش حتی شوهرتو از خودت مهم تر ندون

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

تو دوران مجردی. درس میخ ندم و ی شغل خوب برای خودم داشتم.و پول داشتم و الان راحت زندگی میکردم

نه اینکه الان ی وسیله یا لباس ببینی نتونی راحت بخری باید بیای بگی و بگه تازه خریدی یا فعلا پول ندارم و اینچیزا

حتما کار داشته باش

تو دوران مجردی. درس میخ ندم و ی شغل خوب برای خودم داشتم.و پول داشتم و الان راحت زندگی میکردمنه اینکه ...

خیلی دنبال کارم پیدا نمی کنم منشی گری و و فروشندگی هم دوست ندارم دوست دارم مستقل باشم 

متاهلا بگین چهره چه قد مهمه؟؟ی مرد ک معیارای. مرد بااخلاق و سالم و ...داره رو سر چهرش رد کنیم؟؟

نه چهره بعد از مدتی عادی میشه 

اولویت اخلاق و صداقت و مردونگیه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.