2777
2789
عنوان

همسایه شما هم

601 بازدید | 7 پست

پسرم ماشین میکشید روی زمین خونمون بازی میکرد همسایه اومد گفت چقدر صدا میدید چی میکشید روی زمین.

یا مهمونی بودیم اومدند تذکر دادند چرا صدا میاد. اونی که رفته بودیم خونش مهمونی، مستاجر بود گقتند زنگ میزنیم به صاحب خونت میگیم.با اینکه خودشون یه زن و شوهرند و سر و صدایی ندارند همون یه شب بود.

یا رفته بودبم مغازه شوهرم کمکش کنیم اسباب کشی داشت صاحب پاساژشون اومد دعوا کرد که چرا بچتون رفته توی ویترین.این کارا زشته.

من خیلی سعی میکنم بچمو اروم نگه دارم ولی بچست دیگه یه جایی لج میکنه جیغ میکشه،یه جایی بازی میکنه، رفتارش که مثل من بزرگسال نیست. نمیتونم دست و پاشو ببندم که.

واقعا بنظر شما مشکل از ماست یا همسایه ها؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مشکل از همسایست ک درک نمیکنه. نمیشه دستو پای بچه رو بست که اار خودشون بچه نداشتن و ندیدن.

مخصوصا اونی ک اومده بخاطر مهموناش گفته. خیلی بی فرهنگ بوده

آپارتمان نشینی اینچیرا رو داره

من ک گوشمو بستم برای صداهای ساختمونمون. 

وقتی همه بهتون تذکر میدن یکم به خودتون شک‌کنید

دست و پاشو نبندید

ولی تربیت درست داشته باشید

بجه باید تربیت بشه

قرار نیست تاوان بچه دار شدن شمارو همسایه ها بدن که

من هروز طبقه بالاییمو نفرین میکنم چون بچه هاش همش بدو بدو دارن

من باردارم اصلا آسایش ندارم

خدا ب این شبای عزیز نگذره ازشون

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

سلام

متاسفانه ادمای فاسد جنسی باعث بوجود امدن صدمات جبران ناپذیری به کودکان مان میشوند که یکی از انها اسماعیل محمودیه که در شهرساری زندگی میکنه..با ایجاد اعتماد پسره رو گول زده ودست کرده تو شلوار یه پسربچه کوچیک بعد هم اومده برا دوستاش با پررویی تعریف کرده که اره اوج میگیره وسیلاب شدش..با زور به پسره تجاوز کرده و بچه رو زده و بچه از ترس یه مدت شبا خوابش نمیبرد و از بیرون رفتن میترسید..ادم باید خیلی پست باشه که از اعتماد یه بچه سواستفاده کنه..الان اگه ازش بپرسین حاشا میکنه کلا فقط با اندام خصوصی بچه ها کارداره.. کلا خصوصی کاره ...متولد 72هستش و برا اینکه با دیگران اشتباه گرفته نشه یک خواهر داره به اسم نرجس.چاق و قد کوتاه هستش و یک جوش رو وسط صورتش داره سمت راست صورتشه اگه اشتباه نکنم و قدش حدود ۱۶۶ سانتیمتر هست و با ترفند دوست شدن پسرها رو فریب میده که اذیتشون کنه و تجاوز کنه دنبال بچه ها میره و تعقیب میکنه که طعمه اش رو شکار کنه..شکارچی بچه هاست و برا شکار بچه ها به شهرها سفرمیکنه و از روی شهوت و هوس به پسر بچه ها و دخترا نگاه میکنه و موهاش هم صافه و نگاهش به همه نگاه جنسی هست که دستمالیشون کنه..متاسفانه با یک روش خاص از حکم در رفته و خانواده اش هم بهش کمک کرده بشناسید این عوضی رو و به دوستان و اشنایانتون پخش کنین تا از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری بشه

بعضیا تحمل  آپارتمان نشستی رو دارن ،همسایه طبقه پاییینی ما هم بابت هر صدایی شکایت میکنه،ما معمولا نه شب به بعد صدا ندارم،ظهرها هم جون همسر طبقه پایینی میخوابه باز ساکتیم دوتاپنج،به پسر شش سالم سپردم ندوه تو خونه 

اما با این وجود کافیه. یه مم صندلی رو بکشیم برای نظافت یا بچه م مثلا نفهمه یه چیزی رو بکوبه به زمین اونم در حد اسی ثانیه چون من بهش هشدار میدم تکرار نکنه زنگ میزنن ،واقعا خسته شدم از دستشون