2777
2789

اون بنظرم بعد نگن هول بود تو جوابشو بده سر حرف باز میشه

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمتر حرف بزن بیشتر گوش بده . زبان بدنش دقت کن . خیلی مشتاق خیلی دلسرد خود تو نشون نده از آینده و اهداف اش بپرس خیلی دنبال گذشته نباش . کلیات بگو وارد جزئیات نشو همون جلسه اول . و حرف آخر حتما مشاوره فراموش نشه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم خاستگاری منم سنتی بود یعنی الان نامزدیم نزدیک دوهفته یه لیست داشتم از سوالاتی که خاستم بپرسم من می‌پرسیدم اونم جواب میداد بعد اونم همینارو نظر خودمو می‌پرسید ،،خسلی ناز وووو عشوه و اینا نیا رو زبان بدنت مسلط باش با اعتماد به نفس باش خیلی به خودت اعتماد داشته باش تو حرف زدن جوری رفتار کن که شایسته و برازنده باشه و...

خب راجب مهریه چی بگم؟تو شهر کوچیکم بنظرتون حق طلاق فلان بخوام قبول میکنن؟

حالا جلسه اول که مهریه تعین نمکنن اگه حرفی زد بگو هنو با خانوادم مشورت نکردم 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

اصولا خود آقایون شرو‌ میکنن..و بهتره بزاری خودش شرو‌کنه ..ولی سوالاتتو بپرس حتما..اولویت بندی کن برای خودت..ی‌سری سوالات کلی..مثلا از لحاظ مذهبی..استقلال مالی و کار کردن...

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اصولا مرد شروع میکنه .هر چی برات مهمه از الان در موردش حرف بزن .مثلا من شاغل بودم گفتم خودم تصمیم می ...

خب من میخوام بجا مهریه حق طلاق حق حضانت فرزند حق خروج از کشور و غیره رو بگیرم بنظرتون معقوله همچین خواسته ایی تو شهر کوچیک؟

این اکانت چند کاربری است.
خب راجب مهریه چی بگم؟تو شهر کوچیکم بنظرتون حق طلاق فلان بخوام قبول میکنن؟

عزیزم مهریه و اینا نگییییییییییی یا حق طلاق هنوز نه به باره نه به دار بعدشم رسمی شد بزرگت باید حرف اینارو بزنه