2777
2789
عنوان

پدر خیلی حساس

277 بازدید | 14 پست

سلام دوستان این و بخونید و نظرتون و بگید لطفا حاشیه نرید 

مادرم چادری و پدرم هم مذهبی همینجوری حرف افتاد و اینا در مورد محرم و نامحرم پدرم برگشت گفت داماد نامحرمه ! این حرفش بدجوری حرص من رو در آورد برگشتم گفتم یعنی چی نامحرم گفت من تو آینده اگه تو ازدواج کنی مامانت باید پیش شوهرت روسری سر کنه لباس بلند بپوشه گفتم وا یعنی چی از گوگل کلیپ یه آخوند رو آوردم در مورد حجاب مادر زن میگفت که گفت پیش داماد لباس آستینش سرب و کوتاه باشه مشکلی نیست و بدون روسری هم باشه مشکلی نیست پدر من میگه نه مادرزن باید حجاب کامل داشته باشه  و اینا آخه مادربزرگم پیش بابام موهاش بازه لباسش استین کوتاه نظر شما چیه ؟ ممنون میشم نظرتون بگید حتما میخونم ببخشید طولانی شد 

ناراحت نشی از خشک مذهبی های افراطی متنفرم خانواده شوهر خودمم افراطی آن خودمو ازشون جدا کردم هر کاری دلم بخواد می کنم فقط میگم باهاش بحث نکن چون خودت خسته میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محرم هستند ولی خب بالاطبع تا حدودی برای عرف رعایت میشه تا حرمت ها نشکنه.. وگرنه محرم هستند و میتونند روسری نداشته باشند.. بازم سلیقه ای هست..  ما خانوادمون کلا تو قید و بند حجاب نبودیم و نیستیم ولی خب همسرم جور دیگه ای هست روحیاتش و مادرم خودش بدون اینکه حرفی از همسرم شنیده باشه تو این سال ها ب احترام همسرم رعایت میکنه.. 

محرم هستند ولی خب بالاطبع تا حدودی برای عرف رعایت میشه تا حرمت ها نشکنه.. وگرنه محرم هستند و میتونند ...

اخه خب وقتی محرمه دیگه چه اجباریه واسه روسری ؟