2777
2789

جدیدا خیلی زیاد وابسته همسرم شدم.بدون اون نفس کشیدن واسم سخت شده .

وقتی سر کاره دوسدارم همش زنگ بزنه صداشو بشنوم (البته من اصلا زنگ نمیزنم و وابستگیمو نشون نمیدم)

وقتی خونس دلم میخواد همش کنارش باشم.

دائم دلم واسش تنگ میشه شدیداااا.

خیلی واسم عجیبه چون اصلا اینجور نبودم جدیدا اینجور شدم ولی خیلی تودارم اصلا بهش نمیچسبم یا وقتی سرکاره زنگش نمیزنم مگه کار داشته باشم.

بنظرتون دلیلش چیه؟

چطور بهفمم کسی منو دعاخور کرده.

اینم بگم که همسرم اصلا به دعا اعتقاد نداره.

دعا خور چیه عشقه بابا. همین یعنی عشق

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ف‌کر نکنم کسی دعا بگیره برا محبت بیشتر

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
خیلی واسم عجیبه این حجم از وابستگی

بر اثر استرس زیاد هورمونهات بهم ریخته  و باعث وابستگی‌ زیاد شده.  با خودت میگی نکنه از دستش بدم 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد