2777
2789
عنوان

سرقت موبایل😭

3176 بازدید | 31 پست

سلام دوستان گوشی همسرمو دوروزپیش ازش زدن درحالیکه توماشین دستش بوده وپارک کرده بوده کنارخیابون شیشه هم پایین بوده دونفربودن یهومیادمیقاپه ومیره..الان دوروزه هی میره کلانتری ولی بهش گفتن سریال گوشیتوبه فلان شماره بفرست کدمیده بعدبیاپیگیربشو هرچی تلاش کردیم نمیده کدرو ...حالاموندیم چکارکنیم توش پرعکس بود ...اگه راهی بلدین وتجربه خداینکرده داشتین کمکم کنید...خیرببینین

اگه باچشمای خوشگلت میخونی برای حاجت دلم یدونه صلوات بفرست🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشی منم گم شد هی گفتن فلان کد رو بفرستین و .... هر ده روز یبار فرستادیم و یه مبلغی هم اگه اشتباه نکنم واریز کردیم الان دو سال میگذره هنوز پیدا نشده 

ان شاالله گوشی شما پیدا شه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

دوست من گوشیش دزدیدن بعد تا دزده گوشی روشن کرده بودن تونستن محل زندگیش شناسایی کنن حالا دیگه نمیدونم چ طوری

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

زن داداش منم دزدین گوشیشو از تو کیفش ورداشتن نفهمیده 

توش پر عکس و فیلم عروسیشون بوده و پر از سلفی 😩

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
گوشی منم گم شد هی گفتن فلان کد رو بفرستین و .... هر ده روز یبار فرستادیم و یه مبلغی هم اگه اشتباه نک ...

ممنون...اصن این کدنمدونم چیه یاروبرگشته به شوهرم گفته حتمن گوشیت قاچاق بوده اصلا کارمردموراه نمیندازن

ممنون...اصن این کدنمدونم چیه یاروبرگشته به شوهرم گفته حتمن گوشیت قاچاق بوده اصلا کارمردموراه نمینداز ...

والا گوشی قبلی من که گم شد glx بود 

گفتن کد رو جعبه رو بفرست فرستادیم گوشی که جعبه داره که قاچاق نیس اخرشم هیچی به هیچی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

منم تو گوشیم همه چیز دارم 

شوهرم میگه بپاک منم میگم نوچ 

حالا ی حافظه ای هم دارم چنبار گوشیمو فروشگاه ک میرم جا گذاشتم 

ولی آشنان میزنگن شوهرم میره میاره 

چون شماره شوهرم رو صفحه قفلش نوشتم😄

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
مال داداشمم دزد زد رفت شکایت کرد پیدا نشد

ای خدا یعنی امید نیس پیدابشه....تروخدا دوستان دعاکنید پیدابشه دوروزه حالمون بده