2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه من مهمه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

شغل و تحصیلات خودت میتونی بگی ؟

نمیخوام شعار بدم بگم نه اصلا مهم نیست برام جدا برای من تحصیلات و موقعیت شغلی خیلی مهم بود چون خودم کادر درمان بودم دوست نداشتم طرفم تو حیطه درمان باشه و خداشکر همین طور هم هست . 

نسبت به خودت باید بسنجی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

واسه من مهمه

واسه من مهمه چون ک همونجور واسه اقایون مهمه رنگ پوست خانمش چطور باشع چ اندامی داشته باشه چ قدی داشته باشه 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

درآمدش طوری هست که حداقل در حد خونه بابات بتونی خرج کنی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شغل و تحصیلات خودت میتونی بگی ؟نمیخوام شعار بدم بگم نه اصلا مهم نیست برام جدا برای من تحصیلات و موقع ...

چرا دوست نداشتین کادر درمان باشه؟ خودم اموزش پرورشم دوس دارم طرف من کادر درمان باشه😂

چرا دوست نداشتین کادر درمان باشه؟ خودم اموزش پرورشم دوس دارم طرف من کادر درمان باشه😂

پیشنهاد بود اما چون خودم تو بطن اش هستم دوست ندارم . نمیخوام خیلی بازش کنم اما خیلی چیزا دیدم دلسرد شدم . رابطه های پزشک متأهل با پرستار شیفت مجرد حتی رابطه جنسی . هم خستگی زیاد جسمی هم روحی دو طرف نمی تونن د، زندگی هندل کنند. من پرستارم طرف مقابلم مهندس شرکت نفت جدا روزی هزار بار خدا شکر میکنم که خیلییی از فضا درمان دور

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پیشنهاد بود اما چون خودم تو بطن اش هستم دوست ندارم . نمیخوام خیلی بازش کنم اما خیلی چیزا دیدم دلسرد ...

عزیزم یعنی ب من توصیه میکنید ک از این قشر دوری کنم بهتره؟ 

عزیزم یعنی ب من توصیه میکنید ک از این قشر دوری کنم بهتره؟

با احترام به تمام کادر درمان ها بله 

پزشک ها معمولا هم سطح .... 

کم دیدم مخصوصاً نسل الان چون فکر میکنند شاخ قول شکستن . 

بقی کادر درمان که اکثرا بیمارستان هستند سخت کنار اومدن .اما خب بچها پیرا مثل تغذیه بینایی سنجی فیزیوتراپی شنوایی سنجی کار درمانی که میتونن مستقل باشند خیلی بهتر 

بیمارستان فضای مسمومی داره

با احترام به تمام کادر درمان ها بله پزشک ها معمولا هم سطح .... کم دیدم مخصوصاً نسل الان چون فکر میکن ...

مرسی عزیزمممم🥺❤