2789
عنوان

معجـــــزه📸

174 بازدید | 5 پست

معجزه ای برای خانم های خانه دار و مرتب و منظم😌📸

ســلام

من تصمیم گرفتم از تجربیات خودم راه هایی که برای منظم و مرتب و تمیز بودن خونه هست، اینجا بگم شاید برای یه نفرهم مفید باشه و البته خیلی استقبال میکنم و خوشحال میشم شماهم از تجربیلت مفیدتون به من بگید

سعی میکنم تاجایی که بشه تو همین پستای اول بزارم ولی چون زیاده ممکنه در پست های بعدی هم عکسا باشه پس اگر دوست داشتید تاپیک رو به روز رسانی کنید...

قصد از گذاشتن این تاپیک فقط و فقط انتقال راه ها و تجربه های کاربردی و اندکی ایجاد انگیزه برای مرتب کردن خونه و درنتیجه حال خوبه خودمون هست وگرنه هیچ قصد منفی ای اعم از پز و... واقعا نیست ممنون میشم از این کلمات منفی استفاده نکنید دوستان خوبم🥰🙏🏻

خب اول از فریزر و یخچال شروع کنیم

کلا این نظم دهنده ها رو اصلا دست کم نگرید من برای همهههه جای خونه گرفتم و این باعث میشه همیشه مرتب باشه داخل یخچال و فریزر و کابینت ها و کشوها و کمدها و...  وفقط هرچند وقت یکبار باید گردگیری بشن که همه جاتمیز مثه گل بشه ونیازی به اینکه هردفه مرتب کنید نیست

این ظرف های نظم دهنده فریزر عالیه من برچسب گوگولی هم زدم که دیگه برای استفاده و پیدا مردن مواد راحت باشه (فقط درصورت استفاده حواستون باشه از فریزر که خارح کردید سه چهار دقیقه زمان بدید بعد درشو باز کنید که تاب برنداره یا نشکنه)

من به جای استفاده از کیسه فریزر برای نون از زیپ کیپ استفاده میکنم که به نظرم مرتب تره و همچنین از لحاظ قیمتی و استفاده خیلی به صرفه تره

برای یخچال به نظرم اینکه از ظرف ها و نظم دهنده های مشابه و همرنگ استفاده بشه خیلی رو تمیزی و مرتبی اثر داره و اینکه سعی کنید حداقل هر دوهفته حتی اگر کثیف هم نیست داخل یخچال اما با یک دستمال نانو که پرز نده تمیز کنید که همیشه برق بزنه از تمیزی 😍

و اما یکی دیگه از این نظم دهنده های خوب برای داخل کشوهاست مخصوصا کشوی دستمال ها و قاشق و چنگال ها، قشنگ باعث میشه همیشه مرتب باشه داخل کشوتون

و یکی دیگه نظم دهنده برای زیر سینگ که واقعا عالیه و همیشه زیر سینگم مثه عکسه و هیچ وقت شلوغ و کثیف نمیشه

و یکی دیگه از نظم دهنده های عالی این راف ها هست برای داخل کابینت که هرچی از عالی بودنش بگم کم گفتم و واقعا باعث میشه همیشه کابینا مرتب مثه گل باشه

و اما گـــــــــــــــــاز که واقعا برای من یکی که بی نهایت رومخه کثیف بودنش🥴

اما راهی که رفتم و مفید بود اینکه:

ترکیب آب جوشیده+سرکه+جوش شیرین+مایع ظرفشویی یه چربی زدای عالی برای صفحه گازه که واقعا برق میندازه

برای چدناش هم از چاه بازکن صاف استفاده میکنم که اینم عالیه

بعد از هربار غذا درست کردن حتی در حد یه نیمرو سریع همون موقع با یه دستمال نانو که کلا مخصوص گاز گذاشتم و برای جای دیگه استفاده نمیکنم، تمیز میکنم و کلا پنچ دقیقه حتی کمتر طول میکشه اما باعث میشه همیشه گازتون برق بزنه از تمیزی 👌🏻😌

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
علاقشو داری بلاگر شو

متنفرم و اصن اینستا ندارم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عالی عالی

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بگید من تاپیک و ذخیره میکنم

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱