2777
2789
عنوان

این دکترا حواسشون کجاست؟😠

943 بازدید | 77 پست

بچه ها الان عکس آزمایشمو براتون میزارم ببینین من با این یه ذره سوادم اشتباه کردم یا دکترا با اون حواس پرت و پلاشون؟😐

بچه ها اون قسمت بالا مربوط به ویتامین دی هست درسته یانه؟اگه آره که بگین تا بگم چی شده

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اعصابم خراب شده بچه ها..من این آز چکاب رو دقیقا دی ماه پارسال دادم به چه بدبختی که هی امروز و فردا میشد ونمیتونستم برم آزمایشگاه..بعد این جوابو بردم پیش دکتر پوست گفتم خودم قبلش برم آز بدم که دیگه معطل نشم چون ریزش موهام هی داشت شدیدتر میشد ..خلاصه بردم پیش اون دکتر به حساب معروف و خوب نگاه کرد گفت مشکلی نداری ..پنجاه هزارتومن داروی کوفت و زهرمار برای ریزش موهام دادکه هیچ تغییر ی نکرد که نکردباز دوباره اینو بردم پیش دکتر زنانم اونم دید گفت هیچ مرگت نیست...باز اونم برام قرص تقویتی نوشت که اوناهم هیچ فایده ای نداشت ..تا همین دوروز پیش که آز هورمونی هم دادم وهم اون وهم اینو بردم پیش دکتر غدد..

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

خلاصه من دیدم این دکتر غدد هم که ازقضا اینم خیلی معروف بود و بیماراش زیاد ..درجواب اون آز هورمونم گفت مشکل خاصی نداری یه خورده مشکل هورمونی داری که فعلا نیاز به دارو نداره ..تو صحبتاش با دانشجوهاش پی سی او یا همچین چیزی هم هی میگفت ..خلاصه برای ریزش موهام گفت قرص آهن و ویتامین دی مینویسه

خلاصه من دیدم این دکتر غدد هم که ازقضا اینم خیلی معروف بود و بیماراش زیاد ..درجواب اون آز هورمونم گف ...

خب پی سی او عوارضش ریزش موئه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

الان چی شده 

چرا ادامه نمیدی ؟

عزیزم مگه نمیدونی وقتی میری دکتر باید بهش بگی برات چی بنویسه خخخخ

اون روز بابام میگفت میرم دکتر بهش میگم دوورق سرماخوردگی بنویس سه تا اموکسی سیلین 😆😂 

الان چی شده  چرا ادامه نمیدی ؟ عزیزم مگه نمیدونی وقتی میری دکتر باید بهش بگی برات چی بنویسه خ ...

خخ حرف ما رو میزنین شما هم 😆

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
2790
2778
2791
2779
2792