2777
2789
عنوان

کشتن مار

434 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شوهرم یه مار کشت جلوی خونمون بوده الان عذاب وجدان دارم یجا خونده بودم مار بکشین جفتش میاد پیدات میکنه نیشت میزنه راسته؟اصلا با مار سمی باید چکرد😨😰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگران نباش عزیزم جفتش هم بیاد میکشید دیگه ترس نداره که 

چیزی نمیشه منم همیشه میکشم یا میندازم بیرون فقط یکبار فرداش جفتش اومد بقیشون نه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

نگران نباش عزیزم جفتش هم بیاد میکشید دیگه ترس نداره که چیزی نمیشه منم همیشه میکشم یا میندازم بیرون ف ...

جفتشـم بیاد میکشیـد؟! چقـدر راحت از کشتـن ی جاندار حرف می زنیـد😐😐😐😐

جفتشـم بیاد میکشیـد؟! چقـدر راحت از کشتـن ی جاندار حرف می زنیـد😐😐😐😐

میتونستید درست بخونید بعدش اظهار نظر کنید 

گفتم ميندازم بیرون 

ولی اگه اسیبی برسونه نمیشه وایساد و نگاه کرد !

میتونستید درست بخونید بعدش اظهار نظر کنید گفتم ميندازم بیرون ولی اگه اسیبی برسونه نمیشه وایساد و نگا ...

کاری ب اینکه شما چ کار کردی و میکنـی نداشتم اصلا. 

گفتم چقدر راحت از کشتـن ی جاندار حرف میزنـی بقیه ام ب راحتـی به این کار تشویق میکنـی.

مگه کجایید که همیشه

من تهرانم عزیزم ولی شمالی هستم و وقتی میرم خونه شمال همیشه مار میبینم مجبورم همش حواسم باشه اگه اومد بگیرم ببرم بیرون بندازم که برنگرده

کاری ب اینکه شما چ کار کردی و میکنـی نداشتم اصلا. گفتم چقدر راحت از کشتـن ی جاندار حرف میزنـی بقیه ا ...

حرف زدن با شما بی فایده اس امیدوار بودم همه درست برداشت کنن ولی وقتی کسی مثل شما اشتباه برداشت کنه نمیشه کاری کرد .

پس حق با شماست موفق باشید .

بخدا خودمم از کشتن یک مگس هم اجتناب میکنم ولی ما اینجا بچه کوچیک داریم شهرمون تا حدودی اب و هوای سخت داره و محرومه...سوسک هست روتیل برای خوردن سوسک ها جمع میشن مار برای خوردن روتیل...خیلی از این حیوانات می‌ترسیم منم از کشتنش ناراحت شدم ولی واقعا ترسیده بود شوهرم طفلکی 🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز