2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک بی‌بی چیه .... شاید زود بوده شاید جواب آزمایش اشتباه شده چند روز دیگه دوباره آزمایش بده مگه میشه بی‌بی مثبت کاذب باشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
مارک بی‌بی چیه .... شاید زود بوده شاید جواب آزمایش اشتباه شده چند روز دیگه دوباره آزمایش بده مگه میش ...

مدیکور 

خدا لعنت کنه شرکتای بیبی چکو جنس اشغال میدن تو بازار فقط به فکر منافع خدشونن 

احساسات ما زنایی که هر با اینجوری باهامون بازی میشه مهم نیست اصلا

نه ازمایش اشتباه نمیشه عزیزم‌

مدیکور خدا لعنت کنه شرکتای بیبی چکو جنس اشغال میدن تو بازار فقط به فکر منافع خدشونن احساسات ما زنایی ...

آخه مگه میشه شیش تا اشتباه نشون بده 

انشاالله خدا دامنتو سبز کنه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
مدیکور خدا لعنت کنه شرکتای بیبی چکو جنس اشغال میدن تو بازار فقط به فکر منافع خدشونن احساسات ما زنایی ...

عزیزم من تاپیک قبل هم اشاره کردم اکثرا اون به اصلاح بی بی چک هایی که شما لستفاده کردی کیت تخمک گذاریه که مثبت نشون داده

بله هم بار ار باشین مثبت نشون میده هم در حال تخمک گذادی باشیدر اصل بی بی چک نیست

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
عزیزم من تاپیک قبل هم اشاره کردم اکثرا اون به اصلاح بی بی چک هایی که شما لستفاده کردی کیت تخمک گذاری ...

عزیزدل من انقدر دیگه بی سواد نیستم که کیت تخمگذاری رو از بیبی چک تشخیص ندم ۴ ساله منتظرم 

من خدم کیت رو از داخل جلدش درودم که عکس واضح باشه وگرنه بیبی چک مدیکوره خودکاریه 

دقیقا منم اومدم همینو بگم اون بی بی چک نبود اون کیت تخمک گذاری هستش

کیت تخمگذاری رو از بیبی چک تشخیص نمیدم یعنی عزیزم ؟

۴ ساله هر ماه یه عالمه  بیبی چک میخرم 

اون کیتاشو خدم دروردم از داخل جلد