2777
2789
عنوان

کسایی که متولد هشتادن چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 46 پست
چی میخونی 🥺💕 خسته نباشی دختر

فرهنگیانم عزیزم 😍😍

ان شاء الله سلامت باشیییی🥲🥲😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
توی یه سال اخیر، اول تمرکزم رو کار بودبعد رو دانشگاه بعدش دیدم رشته‌مو نمی‌فهمم و سنگینه گفتم انگلیس ...

دقیقا رابطه احساسی با یه ادم سم همنقدر ادمو عقب میندازه 

🤦🏼‍♀️👏🏼👏🏼👏🏼 پشیمونیم وقتیه که دیگه انگیزه و اون انررژی سابقه نیست! امیدوارم بتونی و 

رو‌هرچیزی که فکر میکنی ایندتو تضمین میکنه فوکوس کنی 

+خدایاشکرت🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیانم عزیزم 😍😍ان شاء الله سلامت باشیییی🥲🥲😍😍

قربونت بشم خانم معلم اینده ای پس🥺😍🫰🏼

چقدر خوشم میاد هم نسلای خودم معلم شن یه فضای دیگرو اصلا بوجود میارن برای بچها :)))

+خدایاشکرت🤍

ذهن همه ادما نیاز ب استراحت دارهطبیعیه ی وقتایی خسته بشی جا بزنیولی کم نیار دختر میدونم میتونی و قوی ...

چه خوش انرژی🥺

امیدوارم یه نمه امیدی هست هنوز اگه ازین دودلی نجات پیدا‌کنم

موفق ترین باشی باازم خوشگلم💖

+خدایاشکرت🤍

قربونت بشم خانم معلم اینده ای پس🥺😍🫰🏼چقدر خوشم میاد هم نسلای خودم معلم شن یه فضای دیگرو اصلا بوجو ...

خدانکنه عزیزممم😍

ان شاء الله بلههه🥺❤

عزیزمی مهربووووووون🥺🥺🥺❤❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
مشغول فکر به مردن

خدانکنه دختررر

به درس فکر میکنی بیشتر یا کار؟ حتمن یکدوم مد نظرت هست

سعی کن بیشتر بش فکر کنی ، هیچی بدتر از بلاتکلیفی ادمو‌ب جنون نمیرسونه:)قشنگ‌میفهممت

+خدایاشکرت🤍

معلمم دانشجوام هستم کلاسم میرم ولی روحم مرده میفهمی ؟!

ببین زندگیا خیلی فرق میکنن

مطمئنا چالشایی که توباشون رو به رو شدی و من ب خابم ندیدمو بلعکس چیزایی که منم تجربه کردمو تو نتونی درك کنی

این که بخام بگم گذشته ها گذشته کلیشه ای حرف میزنم ولی 

تو تا اینجا اومدی میدونی !؟ یعنی خودت برا خودت مهم بودی که ب اینجا رسوندی خودتو از الان ب بعدشم همینه تنها کسی که میتونه نجاتت بده خودتی!! زندگی انگیزه میخواد سعی کن انگیزشو تو خودت پیدا کنی، شاید مایی که بیشتر از سنمون تجربه کردیمو انرژیامون متفاوته با بقیه همسنو سالامون ،یکم زیادی همچیو جدی گرفتیمو یذرم زندگی زیادی بکاممون تلخ بوده

ولی چه میشه کرد!؟زندگیه!یسری سناریوهای متفاوته برا هرکس یجور حالا مایی که این شدیم حق اینو  نداریم یخورده خودمون ب فکر خودمون باشیم؟ من خودم پر معضلما که دارم اینارو بهت میگم قشنگ نیم ساعت قبل تا مرز جنون پیش رفتمو کلی گریه .. ولی بیا ل این فکر کنیم تهش که چی ؟ این روحه مرده باید جون بگیره ! خودمو میگم اول ازهمه!) من خودم خودمو حم نکنم کسی نیست جمم کنه کسی نیست روحمو جون بده برا خودت پناه باش نزار پسفردا اولین نفر از خودت حالت بهم بخوره ، البته ک حس میکنم یکم زیادی درگیر بودیو ب سکون بودنو بی حال بودن احتیاج داری چون کسی که چیزی براش مهم نباشه و مردع متحرک باشه نمیتونه تا اینجا کار انقدر جلو بیاد!معلمی و کار و درس ؟!اینا همه انگیزه میخاد همه فکر و تلاش میخاد! ک تو داشتی

+خدایاشکرت🤍

تازه از دانشگاه فارغ تحصیل شدم نمی‌دونم چرا حس انگل اجتماع دارم .😅😅 ازدواجم نکردم

چرا همچین فکری میکنی 

پس من چی بگم 

بنظرم این فارغ تحصیل شدنت خودش خیلیه دنبال کار مورد علاقت یا مرتبط شغلت برو بزار زودتر مستقل شی کیف کنی

+خدایاشکرت🤍

🥺 خودتو دیدی دیگه؟ مهربونی خودته ک انرژی میده به مخاطب💕💕💕

قربونت برم منننن😍😍😍 چقدر خوشحالم کردی🥲🥺

ان شاء الله خداوند خوشحالت کنه😍🥺❤