ببین زندگیا خیلی فرق میکنن
مطمئنا چالشایی که توباشون رو به رو شدی و من ب خابم ندیدمو بلعکس چیزایی که منم تجربه کردمو تو نتونی درك کنی
این که بخام بگم گذشته ها گذشته کلیشه ای حرف میزنم ولی
تو تا اینجا اومدی میدونی !؟ یعنی خودت برا خودت مهم بودی که ب اینجا رسوندی خودتو از الان ب بعدشم همینه تنها کسی که میتونه نجاتت بده خودتی!! زندگی انگیزه میخواد سعی کن انگیزشو تو خودت پیدا کنی، شاید مایی که بیشتر از سنمون تجربه کردیمو انرژیامون متفاوته با بقیه همسنو سالامون ،یکم زیادی همچیو جدی گرفتیمو یذرم زندگی زیادی بکاممون تلخ بوده
ولی چه میشه کرد!؟زندگیه!یسری سناریوهای متفاوته برا هرکس یجور حالا مایی که این شدیم حق اینو نداریم یخورده خودمون ب فکر خودمون باشیم؟ من خودم پر معضلما که دارم اینارو بهت میگم قشنگ نیم ساعت قبل تا مرز جنون پیش رفتمو کلی گریه .. ولی بیا ل این فکر کنیم تهش که چی ؟ این روحه مرده باید جون بگیره ! خودمو میگم اول ازهمه!) من خودم خودمو حم نکنم کسی نیست جمم کنه کسی نیست روحمو جون بده برا خودت پناه باش نزار پسفردا اولین نفر از خودت حالت بهم بخوره ، البته ک حس میکنم یکم زیادی درگیر بودیو ب سکون بودنو بی حال بودن احتیاج داری چون کسی که چیزی براش مهم نباشه و مردع متحرک باشه نمیتونه تا اینجا کار انقدر جلو بیاد!معلمی و کار و درس ؟!اینا همه انگیزه میخاد همه فکر و تلاش میخاد! ک تو داشتی