2777
2789
عنوان

مادر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 58 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وسواس داری

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شما وسواسی. حموم جای تمیزیه، جای نظافته. البته هیچکس تو حموم ظرف نمیشوره ولی حالا یکی دوساعت اونجا باشه تا مهمونا برن، اتفاقی نمیفته. بعدش میشوری دیگه. همه چیزم با آب و کف تمیز میشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

یاد دوران مجردی خودم افتادم 

تنها کسی بودم که تو خونه به اون شلوغی تمیز کاری انجام می دادم  گاهی وقت ها فقط یک ساعت ظرف شستن طول می کشید ، ما هم مهمون سر زده می آمد برای همین همیشه عادت داشتم بعد ناهار یا بعد شام همه ظرف ها رو بشورم و آشپزخانه رو تمیز کنم ، صبح ها هم خونه رو مرتب می کردم و جارو می کردم ، هر روز چند ساعت وقتم به تمیزکاری می رفت باز فرداش همون طور بود!   چقدر از دست کارهاشون خجالت می کشیدم گاهی اوقات ول می کردم می رفتم تو پارک می نشستم و به حال خودم غصه می خوردم

الهم عجل لولیک الفرج

بابا یه ابو کف میزنی تموم میشه میره دیگه ...فک کنم توام زیادی حساسیت داری و داری میری سمت وسواس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

می‌شورم ولی حس بدی نسبت بهشون دارم

چرا ؟!!

مگه برده تو توالت ؟!!

خب حموم که جای بدی نیست 

همون مایع ظرفشویی رو بزن برو

مگه وسواس داری؟!!!

مادر بیچاره ات که نمیتونه هم هوای شماها رو داشته باشه 

هم باباتون رو  هم بپزه  هم بشوره

خب خودت که میگی تمیزی وظیفه اته بعد ناهار یا شام  

سریع ظرفا رو بشوری