2777
2789
عنوان

نه تومن حقوق

214 بازدید | 14 پست

۶ روز در هفته روزی ۷ ساعت ( خدمات پس از فروش فقط تلفن جواب میدیم) که حقوقشم ۹ تومنه هر ماه یک روز اف هستیم بیمه هم داره. ولی هر ماه نزدیک ۱ تومن باید کرایه راه بدم. میمونه ماهی ۸ تومن. بنظرتون خوبه? تهران زندگی می‌کنیم دانشجو‌ هستم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ...موفق باشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برای دانشجویی خوبه

اره دانشجو هستم، سه ماه بیشتر نمیخوام برم،‌ولی خوب کرایه راهش یکم اذیت میکنه...

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

خوبه ...موفق باشی

یعنی قبول کنم؟🥲

من بودم میرفتم من دانشجوییم کار میکردم تاپیک اخرم درباره همینه  ببینی میبینی باید بری 😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره دانشجو هستم، سه ماه بیشتر نمیخوام برم،‌ولی خوب کرایه راهش یکم اذیت میکنه...

از هیچی که بهتره. اگر کار بهتری پیدا کردی برو

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
یعنی قبول کنم؟🥲

اره عزیزم ،چرا که نه

محیطش خوب باشه اعصابت آروم باشه ،ارزششو داره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره عزیزم ،چرا که نهمحیطش خوب باشه اعصابت آروم باشه ،ارزششو داره

محیطش خوبه همه خانمن

من بودم میرفتم من دانشجوییم کار میکردم تاپیک اخرم درباره همینه ببینی میبینی باید بری 😁

اره جالب بود 😁 حالا استاده خوب پول میداد یا خسیس بود؟😂

اره جالب بود 😁 حالا استاده خوب پول میداد یا خسیس بود؟😂

نه بقیه تاپیک گفتم اندازه اداره کار بهم پول میداد 😁لباس و کیف و کفشم هم اندازه دخترش برام میخرید صبحانه و ناهار هم پیششون بودم شب برمیگشتم خوابگاه خانمش و دخترش  خیلی دوستم داشتن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه بقیه تاپیک گفتم اندازه اداره کار بهم پول میداد 😁لباس و کیف و کفشم هم اندازه دخترش برام میخرید صب ...

خب خوب بوده دیگه چی از این بهتر لباس و کفشم میخریده تازه😃

خب خوب بوده دیگه چی از این بهتر لباس و کفشم میخریده تازه😃

اره عزیزم خوب بود کاری هم شما پیدا کردی خوبه بهتر از هیچیه