2777
2789

خانواده ما کلا خیلی سنتی هست و همه دخترای فامیل تا ۱۸ سالگیشون کم کم ۲ ،۳ تا خواستگاری دارن و تا ۲۰ سالگی هم ازدواج میکنن ولی من تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم یعنی نشده من به یه مهمونی خانوادگی برم و در مورد ازدواج من صحبت نکنن خلاصه هر کی یه تیکه ای بهم میندازه همین ۲ روز پیش مادربزرگم جلو جلو داییم و زندایی و خالم چند تا دیگه از فامیلا برگشت خیلی جدی گفت اره دیگه تو هم دختر ترشیده شدی و کسی نگرفتت 😭😭😭 به نظرتون چیکار کنم خواستگار داشته باشم دیگه خسته شدم از سرکوفت

🙄🙄🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اونایی که میگن تا 30 هنوز زوده میان.. شرایطتتو درک میکنم میدونم چقد اینجور خانوادها رومخن🤦🏻‍♀️

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

اینجور وقتا باید مادر یا پدرت ج بدن 

خودت ج بدی میرن یه چی دیگه پشتت میگن اینجور ادمای بی مغز 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان اینجا فقط میان میگن مستقل شو فلان کن خانواده ات سمی انپد

خب ما هم میدونیم ولی الان تو این خانواده هست و این حرفا سختشه چکار کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینجور وقتا باید مادر یا پدرت ج بدن خودت ج بدی میرن یه چی دیگه پشتت میگن اینجور ادمای بی مغز

مادرم میگه بزرگترن هر چی میگن هیچی نگو البته بدبختی من اینه پدر و مادرم با اونا هم نظرن😭😭