2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهرم دستم امانته

636 بازدید | 32 پست

خانما من تازگی رفتم سرکار شده دوهفته بعد محیطش خیلی خوب نیست همه خانوم هستن ولی یکی از سرکار گرامون اینطوریه شوخی بد می کنه فوش میده هر سه چهار روز هم یک آقایی میاد برای فاکتور وسایلا جلوش با لباس باز و اینا یه چکار کنم بیام بیرون دختر خواهر شوهرم باهامه ولی دبیرستان همه چیز رو متوجه میشم چکار کنم ای بابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دختر خواهر شوهرتو میبری با خودت ؟؟؟؟بعدم پوشش اون خانوم ب خودش مربوطه چرا حرص میخوری تو کارتو بکن😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

فک کنم دختره هم باهاش میره سرکار

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چرا دختر خواهر شوهرتو میبری با خودت ؟؟؟؟بعدم پوشش اون خانوم ب خودش مربوطه چرا حرص میخوری تو کارتو بک ...

میگم بد نباشه محیطش که اونم خراب بشه وگرنه به تخمم نیست پوشش فقط میگم ماهم کار میکنیم اونجا جهاز روز دیگه نکن آره اینا هم تو همون خراب خونه کار میکنن

میگم بد نباشه محیطش که اونم خراب بشه وگرنه به تخمم نیست پوشش فقط میگم ماهم کار میکنیم اونجا جهاز روز ...

نمیتونی بهش بگی تو خونه وایسه؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉