2777
2789
عنوان

این کاربر گیر داده به من بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 46 پست
میخواد منو بد نام کنه حاضرم ثابت کنم

به هرحال عزیزم نی نی یاربیادهردوتون تعلیق میشید چون هم هموفحش دادین هم براش تاپیک زدی اونم که شماروبدفحش داده .

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3‍ @niniyar_5‍ این خانم خودش لو داده که عکس کاربرا رو برمیداره و بر ...

وای شما که مطمئن نیستی چرا داری قضاوت می‌کنی من رفتم دیدم اون خانوم تاپیک زده استاتر بهش گفته زشتی برای تلافی یا نمیدونم چی اومده تو تاپیک تاریخ گذشته استاتر گفته عکس منو گذاشته حتی تو تاپیک عکس خودش اول شروع به توهین کرده 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
خب اون هزار تا بد و بیرا گفته به من من هیچی نگم بهش ؟

نمیگم که اون بیگناهه میگم همون موقع که فحاشی کرد به نینی یار میگفتی 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

بفرما این هم مدرک کلا دروغ میگه

خب پس‌ مشکلش‌ چیه ، چرا فحاشی‌میکنه؟‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این دروغ میگه حتما عکس اون رو هم دیدی اینی که سرشع اسمش گلونی هست

اشکال نداره اگر کاربری تو هم از دست دادی یادت باشه تو تاپیک عکس ها اصلا اظهار نظر نکن چون بعضیا جنبه شنیدن برخی کلمه هارو ندارن موفق باشی عزیزم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
خب پس‌ مشکلش‌ چیه ، چرا فحاشی‌میکنه؟‌

یکی بهش گفت شبیه سیب زمینی اونم گفت گوه نخور منم شات پیامش براش فرستادم دعواش شروع شد حالا هم میخواد منو بد نام کنه   

کاربری دست دو تا دوست 
یکی بهش گفت شبیه سیب زمینی اونم گفت گوه نخور منم شات پیامش براش فرستادم دعواش شروع شد حالا هم میخواد ...

بیخیال شو قفل‌کن تاپیک و با هرکسی دهن ب دهن نزار

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫