خانوما
وقتی تو تلگرام یکی شمارو بلاک میکنه
بعد شما کلا حساب کاربری تونو دیلیت میکنید ،
و وقتی مجدد با همون شماره وارد تلگرام میشین
همچنان از اکانت اون شخص بلاک شدید؟؟؟؟
آخه من چندبار دیلیت زدم ، و هروقت وارد میشم اون طرف ظرف ۵ دقیقه منو بلاک کرده 😐 یعنی تا میرم چک میکنم بلاک شدم 😐🤭
مگه میشه اینجوری
وقتی تازه وارد تل میشی کاربری جدید حساب میشه ، چطور ممکنه