2777
2789
عنوان

تعریف بکنم

126 بازدید | 11 پست

؟؟؟

من ۱۷ سالمه اون ۲۱ میشه الان فامیل هم هستیم ولی خوبیم تقریبا ..

پنج سال تقریبا میشه که باهمیم تو این مدت سرباز هم بود کامل نبود یعنی ..

از آبان ماه امسال صمیمی تر شدیم تا کشید به اینکه تو زنمی چطور اذیتت کنمو اینا یبار هم رفتیم بیرون ب.غ.ل.م کرد .. درستو بخون فلان چیزو میاری زندگیمون بهتر میشه شاغل بشی .. چقد باهام خوب بود چقد مهربون بود چقد ارومم میکرد تا اینکه رسیدیم به خرداد من امتحان میدادم امتحانا هم اصلا قابل انتظار نبودن حال نداشتم اون هم مریض شده بود وعمل کرد فاصله افتاد بینمون ..

هستین ادامشو بگم بنظرتون حق داره چشه در اخر ؟

اون اگه پولتو میخواد بذار همکن بهتر بینتون فاصله بیفته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توتلاشتو میکنی درستو میخونی

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه شب دیگه خیلی غر زدم نیستی واینا اونم بی هیچ حرفی گوشیشو خاموش کرد ..

چندروز بعد از اینستا رفتم بش پیام دادم خرداد اوضامون خوب نبود برگردیم اینا هی جواب نمیداد تا اینکه یبار گفت خستمه وحرف زدیم ..

چن روز دیگه گفتم میدونم چی حالمونو خوب میکنه بیایم بیرون اونم قبول کرد وحرف زدیم چکار میکنیم واینا 

روز بعدش هی باش حرف میزدم باذوق جوابمو نمیداد یه کلیپ کوتاه واسش از خودم فرستادم دارم چکار میکنم گف بیمزه هس اینکارارو واسه اهلش بزار بعدیکم باش حرف زدم به شوخی هم بش گفتم یه خونواده بم گیر داده مگه چمه حالمو نداری .. 

اونم گف شرایطش چیه ازدواج کن جدی میگم بعد بش گفتم الان مسئولیتشو نمیتونم تحمل کنم جواب رد دادم بعد بهم گف منتظر من نباش من ده سال دیگه شاید تا خودمو اماده کنم بش گفتم مگه تو نگفتی میریم بیرون واینا گفت خب میبینمت ولی باهات ازدواج نمیکنم بعد من یه چیز میگفتم اونم یه چیز میگفت میگفت من ازاولشم بت گفتم بم نچسب قانع نمیشی یا من اصلا هواتو ندارمو دوست ندارمو و نمیدونم چرا میگه ،اونوقت ما تو اون پنج سال رابطمون صمیمی نبود خودش اینجوری کشیدش وحتی میگفت قبلنو بیخیال 

تهش بهش گفتم به خاطر خودم یعنی داری بهتره بام حرف نزنی گف اره وپیام نفرست دیگه صبح دیدم بلاک کرده درضمن اون شاغل هست بیکار نیست چقد اون شب بش گفتم چقد تنهام چقد گریه کردم دوسش دارم چن سال دانشگاه وقتمو میگیره بخاطرش جواب رد ندادم ولی .. 😔 نصف شب با گریه از خواب بیدار میشم 

شور و شوق نوجوونیه،کاریش نمیشه کرد..باید کنار بیای و فراموش گنی،،پسر زیر ۲۵ سال به درد ازدواج نمیخوره،،ازدواجم کنه بعد یه مدت میگه اشتباه کردم،جوونی نکردم،،خودمو تو هچل انداختم،،همسنام الان دارن عشق و حال میکنن و من درگیر زندگی ام،،تهشم میگه این زن انتخاب دوران بچگیم بوده و وقتی که نفهم بودم....چقدر تو همین سایت از این موردا دیدم و اینا حرفایی بوده که شوهراشون بهشون زدن

انقدر بدوبی روح نوشتی اصلا معلوم نیس چی میگی ولی ولش کن بچه بوده یچی گفته الان پشیمونه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)