2777
2789
عنوان

دخترداییم

298 بازدید | 25 پست

دختر داییم بهم پیام داد ناراحتم

من امسال اشپزخانه تاسوعا و عاشورا کمک میکردم با تن خسته میامدم خونه

دخترداییم میگه خودتو‌ میگیری در صورتیکه اینطور نیست اصلا نیست ای خدا دارم میمیرم از ناراحتی 😭 به مادرم گفتم من وقت نمیکنم شمع روشن کنم لیست شمع هایی که نیت کرده بودم نوشتم دادم به مادرم زن دایی ام و دختر دایی ام هم بودن 

هستین اسکرین پیام را بذارم😭

واقعا نمیدونم چطوری باهاش کنار بیام

خودش هم میدونه اشپزخانه کمک میکردم 

پیشش‌ تاسوعا رفتم ولی عاشورا اصلا وقت نشد برم

کار اشپزخانه زیاد بود 

اینهمه سال دوستی و رفاقت بشه این😭

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

واقعا که 

بخاطر این ناراحتی؟ 

چرا باید اهمیت بدی معلومه خسیسه و بهت حسادت میکنه

بلاکش کن اصلا حسابش نکن

نمیدونم چرا باید بخاطر اون خودتو ناراحت کنی اصلا هرچقدرم که بهت نزدیک باشه😑

گذاشتم عزیزان😭

2790
2778
2791
2779
2792