2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم سه بار الان دیگه دوست ندارم‌میخوام بذارم موهای خودم دربیان

بستگی به کار کراتین کارت داره از نظر ماندگاری وسوختگی و...ولی درکل مواد شیمیایی وبی ضررنیست

خوب بستگی داره موادش چطوره کراتین کارت چقد باتجربست

کف سرت اگه چربه که ممکنه ریزش بگیری . منم کف سرم زود چرب میشه ولی میخوام انجام بدم خسته شدم از موهام خیلی وزوزی ن

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

میگن ب شدت ریزش مو میاره اگ موهات بریزه اونوقت قدرشو میدونی بنظرم انجام نده

بچه بودم می‌دونم کار خیلی اشتباهی بود ولی با مامانم انجام دادیم خیلی ریزش نگرفت ولی الان نمی‌دونم

هزینه چهار و نیم موهامم تقریباً تا کمرمه یه ذره بالاتر برندشو نمی‌دونم

نتیجه رو بعد بیا بگو بهم

که لخت شد یا نه

نمیشه ازش بپرسی؟ارایشگرم موهام تا باسن گفته دو و نیمو میگع موادم برزیلیه

نتیجه رو بعد بیا بگو بهمکه لخت شد یا نهنمیشه ازش بپرسی؟ارایشگرم موهام تا باسن گفته دو و نیمو میگع مو ...

اوکی ماشالا با حافظه ماهی من ازش می‌پرسم اگه یادم بمونه چه خوب گرفته ازت فکر نمی‌کنم درست باشه ها من چهار پنج تای دیگه هم قیمت کردم بین سه و نیم بوده تا ۴ و ۵

بچه بودم می‌دونم کار خیلی اشتباهی بود ولی با مامانم انجام دادیم خیلی ریزش نگرفت ولی الان نمی‌دونم

خب عزیزم روتین مناسب مهدی مجعد رو پیدا کن کافیه منی ک موهام ریزش گرفت و نازک شد البه ن بخاطر کراتین الان میفهمم فقط مو داشتنهمه ن لخت ن فر..