2777
2789
عنوان

سرکار

145 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من خب الان پیش مادر بزرگم اینا هستم 

دلم میخاد برم سرکار خرج خودم و ابجیم و بدم داییم نمیزاره چیکار کنم 😔دلم نمیخاد منت سرم باشه هر نگاهشون منت هس دوست دارم برم خونه خودمون نمیزارن 

خودمم نمیتونم برم چون خاطرات پدر مادرم نمیزارن زندگی کنم ولی دیگ چیکار کنم 

اینجای هم ک میخام برم کار کنم تو یکی از پاساژهای بزرگ صاحبشم داداش بزرگه  رلمه خیلی هوامو داره 

خدا بیامرزه پدر و ماردتونوحتما سنتون کمه که نمیذارن تنها باشید پدرتون حقوق نداشت که بمونه براتون ؟

نه والا بیمه هم نداش خونه هم برا خودمون نیست مستاجریم فقط ی ۲۵ ۳۰ تومن تو کارت داره 

من ۱۷ سالمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا بیمه هم نداش خونه هم برا خودمون نیست مستاجریم فقط ی ۲۵ ۳۰ تومن تو کارت داره من ۱۷ سالمه

الهی فدات بشم 

تاپیک های قبلت رو خوندم فعلا تازه از دستشون دادی و زوده تنها بمونید و یا بخواهی بری سرکار چون برای داییت خوبیت نداره ،اونوقت فامیلاتون ممکنه در مورد داییت بد فکر کنن

یه کم دیگه صبر کن تا چهلمش دربیاد بعد با داییت صحبت کن 

امسال باید مدرسه بری ؟

الهی فدات بشم تاپیک های قبلت رو خوندم فعلا تازه از دستشون دادی و زوده تنها بمونید و یا بخواهی بری سر ...

اره امسال میرم ۱۲ ام من با مامان بزرگم اینا زندگی میکنم داییم هم مجرده ابجیم هم میره دوم 

پدر بزرگم تازه دستش شکسته از داربست افتاده 

داییم نیسان داره دوست دارم خرج بزارم 

ان شاالله دیپلم گرفتی راحت میتونی سرکار مناسب بری ♥️شاید چون ناراحتی فکر می‌کنی نگاهشون با منت هست و ...

ن هست من میفهمم وقتی ی چیزی میارن بخوریم پشت بندش دعوا نگاهای پر منت