panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 عنوان درد دنده ی سمت چپ 3036 بازدید | 30 پست کسی تجربه داشته؟خوب شدید؟ 1403/04/27 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 زیر دنده؟ اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 نه خود دنده از پشت هم درد میکنه؟ اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 از پشت هم درد میکنه؟ بله بیشتر از پشته ولی قسمتهای پایینش.دو سه تا نقطه ست موقع دست زدن شدید و غیر اونم گاهی تیر میکشه!
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 منم یکساله این درد رو دارمولی واسه من هم از جلو هم پشت هم از بغل درد میکنهسونو و عکس هم گرفتم هیچی نشون نداد اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 شک کردم به سینم یکساعت دیگه قراره برم دکتر زنانمیترسم😭😭😭 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 از پشت هم درد میکنه؟ سه ماه درد پهلو سمت چپ داشتم حس میکردم زیر دنده ست. سونو و سی تی دادم چیزی نبودگ ازمایش هم چیز خاصی نبود
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 شک کردم به سینم یکساعت دیگه قراره برم دکتر زنانمیترسم😭😭😭 چرا سینه؟
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 مثل حالت گرفتگی و قولنج هست ؟ اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 سه ماه درد پهلو سمت چپ داشتم حس میکردم زیر دنده ست. سونو و سی تی دادم چیزی نبودگ ازمایش هم چیز خاصی ... منم همینطور چیزی مشخص نکردپهلوی چپ منم درد میکرد ولی این درد دنده نمیدونم از چیه میترسممن شک کردم به سینه چپم چون داخلش چیزی حس کردمگفتم برم سونو یوقت خدایی نکرده بخاطر مشکل سینم نباشه درد سمت چپم اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 منم یکساله این درد رو دارمولی واسه من هم از جلو هم پشت هم از بغل درد میکنهسونو و عکس هم گرفتم هیچی ن ... جدی؟ همین درد لبه ی دنده و درد نقاطی روی دنده و بیشتر متمایل ب سمت کمر؟من پایین دنده ها هم از سمت جلو ولی بیشتر ب پشت (البته تازگیا ب پشت بیشتر میزنه)دکتر امروز برام اسکن استخوان نوشت خیلی میترسم.قبلا تو سونو و سی تی شکم و لکن چیزی دیده نشده
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3379 جدی؟ همین درد لبه ی دنده و درد نقاطی روی دنده و بیشتر متمایل ب سمت کمر؟من پایین دنده ها هم از سمت جل ... اره بخدا فکر کنم دردمون یکیهمن از پارسال اردیبهشت این بلا سرم اومد اصلا نمیدونم منشاش چی بود حتی ارتوپد هم رفتم فایده نداشتولی دیگه تنها چیزی که ادم شک میکنه یا قلبه یا سینهچون ما همه راه هارو رفتیم😞😞 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 منم همینطور چیزی مشخص نکردپهلوی چپ منم درد میکرد ولی این درد دنده نمیدونم از چیه میترسممن شک کردم به ... اتفاقا دکتر ازم پرسید سینه چپت درد داره؟اونم اخیرا حس میکنم درد داره هر چند کلا درد عصبی و تیر کشنده ی سمت سینه ی چپو داشتم قبلا بخاطر همین نگران سبنه نبودم ولی فکر کنم بابد پیگیر شمگفت شاید علامت پوکی استخوان باشه!
panga77 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 652 اره بخدا فکر کنم دردمون یکیهمن از پارسال اردیبهشت این بلا سرم اومد اصلا نمیدونم منشاش چی بود حتی ارت ... وای کارم دراومد بعد اسکن استخوان فکر کنم باید برم سونو سینه و پزشک قلب و...