2777
2789
عنوان

ابرو بردن

114 بازدید | 15 پست

یه سوال دارم ازتون

اگه زنی که یا چنتا زن بهتون بی ادبی کنن کم محلی کنن تحقیرتون کنن تو جمع،  سن مادرتونم داشته باشن،  عکس العملتون چیه؟  جواب میدین،  اخم میکنین یا جواب نمیدین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن بنده خدا ها رو خدا زده

بارها کنفم کردن منم خنگ جواب نمیدم بدمم بی ادب میخونن منو،  بتر اولشون نیست،  من نباید بگم چی میخاین از من چیکارتون کردم؟ 

درو دیواری میگن، یجور نتونی دفاع کنی، حرفم بزنی بهت تهمت میزنن میگن ما نگفتیم یا منظورمون ب این نب ...

یه چیز میگم باور نمیکنی دیشب رفته بودم تعزیه امام حسین  یه دختر 12 13 ساله جلوم ایستاده بود ما هم پشت سرش نشسته بودیم نتونستیم نگاه کنیم بهش گفتم عزیزم بشین تا بتونیم نگاه کنیم حالا من چند سال ازش بزرگترم بهم میگه دوست داری کتک بخوری 😂

😑 چه گستاخن اینا

تربیت خانوادگی ندارن . حالا نصف قدم هم نبود هنوز بچه بود من خیلی خلوی خودمو گرفتم گفتم بچه هست یه چیزی از روی کم عقلی برای خودش ولی اگه یکی دیگه بود دهنش رو سرویس می  کرد تا یاد بگیره با بزرگترش چطور صحبت کنه . البته میگم مشکل اصلی اینا خانواده هاشون هست که خوب تربیتشون نمی کنن

تربیت خانوادگی ندارن . حالا نصف قدم هم نبود هنوز بچه بود من خیلی خلوی خودمو گرفتم گفتم بچه هست یه چی ...

اینارو باید همون لحظه میزدی تو دهنش بدم میدم اونایی ک گنده تر از دهنشون حرف میزنن،  خب این بچه،  زنیکه سن داره چی،  میون جمع هم هوادار دارن گرگن دیگه ابله باشی میزنن تو سرت 

اینارو باید همون لحظه میزدی تو دهنش بدم میدم اونایی ک گنده تر از دهنشون حرف میزنن، خب این بچه، زنی ...

چی بگم آبجی . من موندم چرا بعضیا ادب و شعور ندارن .خانواده مدرسه و... به اینها ادب یاد نمیدن . خجالت هم نمی کشن . بعد این آدما یه خصلت خیلی بدی که دارن پرو و بیچشم و رو هستن و خجالت نمیکشن وقتی بهشون میگی چرا این حرفا رو میزنی عوض اینکه معذرت خواهی کنن بیشتر توهین میکنن.