رزین کار جذابیه به نظرم خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
فقط نزدیکای ما نمیدونم کجا کلاسش هست اصن ن دیده بودم ن شنیده بودمچندتا از سریالای کره ای طنز و عاشقه ...
بگرد پیدا میکنی فکر کنم دوره های انلاین هم باشه ولی هیچی حضوری نمیشه حقیقتا حالا ایشالا هر چی دوست داشتی بتونی بری یاد بگیری بعد تاپیک بزنی کاراتو ببینیم😄😂💕💕💕
یه قسمت بیشتر نگاه نمیکنی؟😔🤣کیدراما ها معمولا ۱۶ قسمتی ان اخه
به سامدالری خوش امدید
اقای ملکه
سقوط بر روی تو
افسانه نوکدو
قرارداد ازدواج پارک
به وایکیکی خوش امدید
گاوس الکترونیک
اینا توی ژانر کمدی رمانتیک ریتینگ های خوبی داشتن💕
انشالله مرسی عزیزم🥲❤️چرا تو مایه های بوسه شیطنت آمیز میخوامآقای ملکه رو خیلی شنیدم باید ببینم
اره بشین اقای ملکه ببین واقعا سریال خوب و بی نقصیه
لاین اپش قویه فیلمنامه هم خیلی خوبه سبک بصری سریال هم واقعا عالیه از لحاظ طراحی لباس و صحنه
من ایرادی توش ندیدم خیلی هم کمدیه😭😂💕
اره فیلیمو هم داره منتها فقط نسخه زیرنویسش بود فکر کنم اگه دوست داشتی سریالش دوبله هم شده دوبلشم بد نیست قشنگه
فیلیمو سانسوره