2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزین کار جذابیه به نظرم خودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خوشنویسیعروسکبافیخیاطیگلدوزیروباندوزیجواهردوزی

غیر از دوزی🥲

یه مدت خیاطی رفتم پشتکار نداشتم ادامه بدم

اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
چقد خوشگله😍

اره واقعااااا کار ظریف و قشنگیه 

بعد خیلی کاربردیه همه چی میشه باهاش درست کرد

پلاک گردنبند انگشتر کاور گوشی قاب عکس جا کلیدی

خیلی چیز حق و خفنیه😭 برای هدیه دادن معرکن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اره واقعااااا کار ظریف و قشنگیه بعد خیلی کاربردیه همه چی میشه باهاش درست کردپلاک گردنبند انگشتر کاور ...

فقط نزدیکای ما نمیدونم کجا کلاسش هست اصن ن دیده بودم ن شنیده بودم

چندتا از سریالای کره ای طنز و عاشقه ۱۰ ، ۱۵ قسمتی بهم معرفی میکنی؟

فقط نزدیکای ما نمیدونم کجا کلاسش هست اصن ن دیده بودم ن شنیده بودمچندتا از سریالای کره ای طنز و عاشقه ...

بگرد پیدا میکنی فکر کنم دوره های انلاین هم باشه ولی هیچی حضوری نمیشه حقیقتا حالا ایشالا هر چی دوست داشتی بتونی بری یاد بگیری بعد تاپیک بزنی کاراتو ببینیم😄😂💕💕💕

یه قسمت بیشتر نگاه نمیکنی؟😔🤣کیدراما ها معمولا ۱۶ قسمتی ان اخه

به سامدالری خوش امدید

اقای ملکه 

سقوط بر روی تو

افسانه نوکدو

قرارداد ازدواج پارک

به وایکیکی خوش امدید

گاوس الکترونیک

اینا توی ژانر کمدی رمانتیک ریتینگ های خوبی داشتن💕

بگرد پیدا میکنی فکر کنم دوره های انلاین هم باشه ولی هیچی حضوری نمیشه حقیقتا حالا ایشالا هر چی دوست د ...

انشالله مرسی عزیزم🥲❤️

چرا تو مایه های بوسه شیطنت آمیز میخوام

آقای ملکه رو خیلی شنیدم باید ببینم

انشالله مرسی عزیزم🥲❤️چرا تو مایه های بوسه شیطنت آمیز میخوامآقای ملکه رو خیلی شنیدم باید ببینم

اره بشین اقای ملکه ببین واقعا سریال خوب و بی نقصیه

لاین اپش قویه فیلمنامه هم خیلی خوبه سبک بصری سریال هم واقعا عالیه از لحاظ طراحی لباس و صحنه 

من ایرادی توش ندیدم خیلی هم کمدیه😭😂💕

اره بشین اقای ملکه ببین واقعا سریال خوب و بی نقصیهلاین اپش قویه فیلمنامه هم خیلی خوبه سبک بصری سریال ...

از کجا باید بگیرم؟فیلیمو داره؟ 

از کجا باید بگیرم؟فیلیمو داره؟

اره فیلیمو هم داره منتها فقط نسخه زیرنویسش بود فکر کنم اگه دوست داشتی سریالش دوبله هم شده دوبلشم بد نیست قشنگه 

فیلیمو سانسوره

اره فیلیمو هم داره منتها فقط نسخه زیرنویسش بود فکر کنم اگه دوست داشتی سریالش دوبله هم شده دوبلشم بد ...

خب کجا میتونم ببینم؟؟

خب کجا میتونم ببینم؟؟

بدون سانسور میخوای؟