2789
عنوان

تنفر شدید

637 بازدید | 35 پست

چجوری این حسو از بین ببرم از خود بچگی تا الان که ۲۰ سالمه عذابم دادن اون از نوازدی که هم مامانم هم بابام پسر میخواستن حالا من دختر شدم بعدا از فوشا و کتکایی که از همشون خوردم مدام باهم دعوا زورشون که بهم نمیرسه سر من خالی میکنن دریغ از یزره محبت از بچگی تا حالا که من از اینا دیده باشم موندم چجوری درسم خوب مونده تو این دیوونه خونه اونم با هزار زور رفتم دانشگاه دیگه دلم نمیخواد تو صورت هیچ کدومشون نگاه کنم چجوری میشه این حسه از بین بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روانکاوی البته پروسه سخت و طولانیه واقعا ولی چاره ش همینه اگه میخوای ریشه ای حل شه

راستش پول ندارم از طرفیم دوست ندارم اینا بفهمن میرم روانکاو و الا که خیلی نیاز دارم

چرا میخوای تنفرو دور کنی؟

حست کاملا طبیعی و بر حقه 

فقط از این حس جهت پیشرفت استفاده کن که از پیششون بری و تو جوب بندازیشوون

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
چرا میخوای تنفرو دور کنی؟حست کاملا طبیعی و بر حقه فقط از این حس جهت پیشرفت استفاده کن که از پیششون ب ...

خب خیلی بده ادم حالش بد شه از مادر پدرش هزار دفعه خواستم برم دلم نیومد نمیدونم با این دل بیخود بدرد نخورم چیکار کنم

خدا صبرت بده چی شد رفت؟

یه هفته مونده بود عقد کنیم شغلش بود یگان ویژه متولی به ارتش گفت برای حرم تو سوریه موقعیت اضطراری پیش اومده کلی التماسش کردم نرو گفت میرم و برمیگردم رفت ولی دیگه جنازشم برنگشت بخدا هفت شبه یه چشمم اشکه یه چشمم خون شبا انقدر گریه میکنم که تا صبح چشمم اصلا وا نمیشه خانوادمم اینجوری بم فشار میارن