2777
2789
عنوان

سوال شرعی

232 بازدید | 9 پست

خانوما من ۴۶روزه زایمان کردم و خونریزی دارم خونریزیم گاهی خیلی شدیده گاهی هم کمه ولی هر سری نمیتونم بعد از خونریزی برم حموم به خاطره همین نمازام میمونه سوالم اینه که شماها هر سری برای نمازاتون غسل میکردین ؟

هر موقع که میخوای نماز بخونی یه پنبه بردار بزار به خودت چند ثانیه صبر کن بعد نگاه کن اگه خون همه جاشو پر کرده باشه این استحاضه کثیره اس و باید غسل کنی ولی اگه فقط روی اون خونی شده باشه فقط وضو برای هر نماز . این فتوای ایه الله مکارم هس . که ایشون میگن که استحاضه فقط قلیله و کثیره اس و متوسطه را قبول ندارن . اگه مرجعت مکارمه خیلی راحت میشه . 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم. سر ده روز باید غسل نفاس میکردی. بعدش دیگه باید نمازاتو بخونی. من مکارمو بهت میگم. اگه مرجعت یکی دیگه س بزن تو نت شرایط استحاضه ی فلان مجتهد, برات میاره. اما برا مکارم ابنجوریه. مکارم میگه یا خونریزیت کمه یا زیاده. اگه کم باشه غسل نمیخواد فقط باید برا هر نماز,یه وضو بگیری. ینی یه بار برا نماز ظهر, یه بار عصر.

یا خونریزیت زیاده, ک باید برای هر نماز غسل اشتحاضه داشته باشی. ینی روزی سه بار. این شرعیشه....

اکه دوش زیاد برات خوب نیست با یه اخوند مشورت کن ببین میتونی به جای غسل, تیمم بدل از غسل بکنی..

باید ببینی قلیله یا متوسطه و یا کثیره است.بعد متناسب با هر کدوم حکش رو اجرا کنی.البته اگر احتمال ضرر هم بدی غسل نیاز نیست و تیمم بدل از غسل کن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم. سر ده روز باید غسل نفاس میکردی. بعدش دیگه باید نمازاتو بخونی. من مکارمو بهت میگم. اگه مرجعت ی ...

غسل نفاسو کردم چن بارم غسل استحاضه کردم ولی هر روز برام مقدور نیس غسل کنم