2777
2789
عنوان

قسم دروغ دادگاه

349 بازدید | 4 پست

سلام من یکساله وچندماهه برای مهریه دادگاه میرم تقریبا دوهفته پیش دادگاه داشتیم و ننه وبرادرش رو آورد ودست روی قرآن گذاشتند وحرفای دروغ می‌گفتند.امروز صبح توی خیابون بودم که دیدم شوهرم درب کلانتری ایستاده وپیش خودم گفتم لابد دوباره اومده یه شکایت کنه از دست من که فهمیدم دیروز به یکی چاقو زده وفرار کرده ودست پیش گرفته وزودتر از اون فرد رفته شکایت کرده.

پیش خودم میگم این همون قسم دروغ ونفرین هایی هست که ننه اش به ما میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست رو قران گذاشتن دل شیر میخواد چه برسه حرف دروغ هم بزنی

خیلی حرفای دروغ میگفتن وبه راحتی دست روی قرآن گذاشتن وقتی داشتند از دادگاه بیرون می‌رفتند روبرو قاضی گفتم‌ اینقدر این قسم ها توی دادگاه خورده میشه بزار قسم بخورند بیینم‌به جای میرسن با قسم‌هاشون

خیلی حرفای دروغ میگفتن وبه راحتی دست روی قرآن گذاشتن وقتی داشتند از دادگاه بیرون می‌رفتند روبرو قاضی ...

چند سال پیش همین موضوع واسه یکی از اشناها پیش اومد اون زمان من هفت سالم بود  دست رو قران گذاشت سر یه موضوع تو دادگاه بخدا الان یه روزنه روشن تو زندگیش نیست چند ماه بعد قسم شوهرش فوت کرد الان هم بچه هاش معتادن خودش معتاده از زندگیش نگم برات🤦

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍