سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حرفم کلیشهس و تکراری ولی لطفا از همین دهم تست زدن رو موازی خوندن با نهاییا پیش ببر بذار کارت سال آخر سبک باشه.. سعی کن از حاشیه دور باشی و فقط رو کارت تمرکز کنی.. حتما آزمون بده ولی فقط برا اینکه یاد بگیری اصلا اهمیتی به تراز و .. نده.. اگه ی مشاور خوب پیدا کنی خیلی میتونه کمکت کنه.. اگرم خواستی کلاس بری فقط درسی رو برو که توش مشکل داری باور کن هر کی بیشتر کلاس بره موفق تر نیست.. اگه از الان بخونی حتی شانس تک رقمی شدنم داری..
خودمم تصمیمم اینه ار دهم تست زدنو شروع کنمواقعاا خیلی کمکم کردی خیلییی ازت ممنونم🤍یعنی لازم نیست بر ...
بیشترین تاثیر زیست خوندن خودته اینکه خودت بری دنبال نکته خیلی بهتر یادت میمونه تا اینکه یکی ی لقمه آماده بذاره دهنت تازه الان دهمی کلی وقت داری براش.. من نظرم اینه اول خودت بخون بعد فیلمشو ۲ ۳ روز بعد ببین اینطوری هم اون برات مطلبو تثبیت میکنه هم نکته های جدیدتر ممکنه بگه درسم کامل یادمیگیری..