2821
2789
عنوان

شیر دوش برقی

410 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم.

من یه پسر ۷ ماهه دارم، اوایل شیر خودمو میدادم، ولی خیلی شیرم کم بود و مجبور شدم شیرخشک بدم ولی شیر خودمم کنارش میدادم که قطع نشه...

الان ولی خیلی کمتر شیر خودمو میدم.

به نظر شما، الان شیردوش برقی بخرم، فایده ای داره؟

آخه عذاب وجدان دارم که به بچه م شیر خودمو درست ندادم ... 😟

نه...تجربه من میگه تا بچه مک نزنه به سینه شیردوش برقی بیفایده است چون خودم هم خریدم.اصلا ناراحت نباش چون شیرت کم بوده و این مشکلیه که الان نود درصد خانما دارن بعد زایمان....

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

میتونی شیردوش پمپی دستی بخری فکرکنم بهترم هست...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه...تجربه من میگه تا بچه مک نزنه به سینه شیردوش برقی بیفایده است چون خودم هم خریدم.اصلا ناراحت نباش ...

شیردوش دستی داشتم ولی خیلی طول میکشید تا ۳۰ سی سی بدوشه... با دست بهتر بود...

یه مدت میدوشیدم، شیرم بهتر شده بود، الان دوباره قطره قطره میاد، پسرم حوصله نمیکنه بخوره

خواهرم شیردوش برقی استفاده میکرد 10 دقیقه ای تقریبا 70 سی سی میدوشید منتها بعد 4 ماه کم کرد ب ...

ای وای...

یعنی شیر دوش باعث قطع شدن شیرش شد؟

من میخوام شیرم بیستر بشه، همراه با شیردوش برقی، پسرم خودش شیرمو بخوره

ای وای... یعنی شیر دوش باعث قطع شدن شیرش شد؟ من میخوام شیرم بیستر بشه، همراه با شیردوش برقی، پسرم ...

تا جایی که من میدونم شیردوش برقی بعد 4 5 ماه خشک میکنه

عزیزم انقدر حساس نباش 

من 2 سال شیر مادر خوردم خواهرم یک هفته خورده الان اون بنیش ،دندوناش چه میدونم همه چیش از من بهتره

خواهر زادمم 4 ماه خورد بعدش شیر خشک الان ماشااله تو همه چی از هم سن و سالاش جلوتره همه چی ،قدو وزنشم بالای نموداره

باور کن انقدر حساسیت بی مورده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
شیردوش دستی داشتم ولی خیلی طول میکشید تا ۳۰ سی سی بدوشه... با دست بهتر بود... یه مدت میدوشیدم، شیرم ...

اهان...من اصلاباوجود شیطنتای بچه وقت دوشیدن نداشتم تازه ساعتی یه بارمیخوادشیربخوره خلاصه هیچی نمیموند😂😂😂

سلام 

خانوم شما چیکار کردی ؟ شیردوش برقی خریدی یا نه ؟

منم میخوام برخم تا سینه چپم هم پر شیر بشه 

چون از اول همش راست رو به دخترم دادم همش سینه راستم پر میشه سینه چپ همیشه نصفه است بیشتر وقتا شله 

به نظرت شیردوش برقی خوبه؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792