2777
2789
عنوان

مهمون سرزده😒

179 بازدید | 10 پست

یکسایی ازاقوام پدریم هستن همش سرزده میان خونمون بعد تا میان یسره در میزنن دیگه نمیگن دوتا در زدیم ۲دقیقه وایسیم شاید طرف خونش نامرتبه یا دارن لباس میپوشن  همینجوری میان یسره در میزنن حالا بهشون برم میخوره میان تو هم میگن شما چرا درو باز نمیکنین  خب تو امون بده لعنتی پشت در نخوابیدم ک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مامانبزرگ من چون خالم و داییام زیادن هی میرن میان کلیدم نمیتونن نگر دارن گم میکنن به خاطر همین یه بند گذاشتن که از بیرون میشه باز کرد حالا خودشون اونجا خونشونه هیچ

فامیل و همسایه ها مامور که میاد کنتور آب و برق و نگا میکنه حتی رفتگر محل ام هروفت کار داشتن خودشون با اون بنده درو باز میکنن میان تو بابا خو شاید اینا تو خونه کار دارن تو که غریبه ای چرا سرتو میندازی پایین عین گاو درو باز میکنی میای تو یهو میبینی عه زن همسایه دروباز کرده اومده تو حیاط یا اومده تو اتاق😐😂

قشنگ ترین حرفا دروغن 

خونه مامانبزرگ من چون خالم و داییام زیادن هی میرن میان کلیدم نمیتونن نگر دارن گم میکنن به خاطر همین ...

یبار یکی باید لخت وسط حیاط وایسه طرف ضایع بشه دیگه سرزده کسی نیاد😂😂