2777
2789
عنوان

پشه جدیده

170 بازدید | 15 پست

🔴فوری: جدی جدی بدبخت شدیم, وزارت بهداشت اعلام کرد پشه آئدس بزودی به تهرانم میرسه و این بیماری توی ایران همه گیر میشه٬ معاون وزیر بهداشتم گفته تب دنگی وقتی همه گیر بشه حتی از کرونا هم خطرناک تره!

+نکته قابل توجه اینه تب دنگی هیچ درمان قطعی‌ای نداره!!

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

خدابزرگه .واسه کروناهم همینومیگفتن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ما لشگرگاه پشه‌‌ها است و حسابی هم صبح تا شب کبابمون می‌کنن و  با گوشت تنمون پذیرایی می‌شن.

پشه آئدس بخواد بیاد خودشون از قلمروشون دفاع می‌کنند و راهشون نمی‌دن.

خدابزرگه .واسه کروناهم همینومیگفتن

خداکنه سریع رفع بشهه

تازه کرونا رو بیخیال شدیم حالا این اومد

خونه ما لشگرگاه پشه‌‌ها است و حسابی هم صبح تا شب کبابمون می‌کنن و با گوشت تنمون پذیرایی می‌شن. پشه ...

حالا شهرای دیگه مهم نیستن؟ اونجا چی شد؟ تهرانم مثل اونجاها

همه شهرا مهمن 

استان گلستان دیده شده؟؟

خب پس چجوریع؟! یعنی یه نفر این ویروس رو داشته باشه نزدیکش برم من مریض میشم یا ن :|

نه یعنی پشه نیشت بزنه  مریض میشی اما ویروس  به دور بریا انتقال داده نمیشه

باید توجه داشت که بیماری تب دانگ از انسان به انسان منتقل نمی‌شود و در اکثر مواقع، بیماری بدون علامت یا با علائم خفیف است که ۴ تا ۱۰ روز بعد از گزش پشه ظاهر می‌شود 

علائم این بیماری شامل تب، سردرد شدید، درد شدید مفاصل، استخوان‌ها و عضلات، درد پشت چشم، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ و بثورات پوستی است البته در موارد شدید این بیماری، ممکن است خونریزی از لثه و بینی هم وجود داشته باشد.