2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی😒

93 بازدید | 8 پست

من چرا انقدر از ازدواج سنتی وحشت دارم😐

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

ازدواج سنتی الان مثل قدیما نیست 

میرن و میان 

اشنا میشن 

تفاوتش با دوستی اینه که خانواده ها خبر دارن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ازدواج دوستی خیلی بهتره

آمار قوه قضاییه میگفت از هر 10 ازدواج دوستی 6 تاش منجر به طلاق میشه اما در سنتی از هر 10 تا 3 تاش منجر به طلاق میشه

اینم نیست که ازدواجای سنتی بترسن نرن مشاور و اینا. اتفاقا نرخشون توی مشاور هم خوبه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
ازدواج سنتی الان مثل قدیما نیست میرن و میان اشنا میشن تفاوتش با دوستی اینه که خانواده ها خبر دارن

دوقتی هم فرقی نداره که کپ ازدواج سنتیه فقط رسمی نشده

با یکی مجازی یا تو خیابون آشنا میشن یه مدت عزیزم و عشقم میکنن بعد رسمی میکنن 

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
از ازدواج دوستی خیلی بهترهآمار قوه قضاییه میگفت از هر 10 ازدواج دوستی 6 تاش منجر به طلاق میشه اما در ...

ربطی نداره عزیزم هرچی طلاق تا حالا دیدیم از جفتشون بوده

فقط اینایی که سنتی ازدواج میکنن معمولا همونان که به خاطر ابرو و اینا ازدواج میکنن تهشم به خاطر آبرو‌ طلاق نمیگیرن 

دوقتی هم فرقی نداره که کپ ازدواج سنتیه فقط رسمی نشدهبا یکی مجازی یا تو خیابون آشنا میشن یه مدت عزیزم ...

خب؟

اگه فرقی نداره چرا بدت میاد پس؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب؟اگه فرقی نداره چرا بدت میاد پس؟

کلا مرضه‌ نفرت از ازدواج و تعهد گرفتم😂

نه ولی جدی اینایی که اول عاشق هم میشن بعد میرن تو رابطه و بعد ازدواج میکنن خوبن

ربطی نداره عزیزم هرچی طلاق تا حالا دیدیم از جفتشون بودهفقط اینایی که سنتی ازدواج میکنن معمولا همونان ...

نه اینجور نیست. به دور و اطرافت نگاه نکن برو دادگاه خانواده یا برو از یه مرکز مشاوره درست حسابی بپرس

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.