تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
آمار قوه قضاییه میگفت از هر 10 ازدواج دوستی 6 تاش منجر به طلاق میشه اما در سنتی از هر 10 تا 3 تاش منجر به طلاق میشه
اینم نیست که ازدواجای سنتی بترسن نرن مشاور و اینا. اتفاقا نرخشون توی مشاور هم خوبه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
دوقتی هم فرقی نداره که کپ ازدواج سنتیه فقط رسمی نشدهبا یکی مجازی یا تو خیابون آشنا میشن یه مدت عزیزم ...
خب؟
اگه فرقی نداره چرا بدت میاد پس؟
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
ربطی نداره عزیزم هرچی طلاق تا حالا دیدیم از جفتشون بودهفقط اینایی که سنتی ازدواج میکنن معمولا همونان ...
نه اینجور نیست. به دور و اطرافت نگاه نکن برو دادگاه خانواده یا برو از یه مرکز مشاوره درست حسابی بپرس
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.