2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره افتاد زندان مامانش آزادش کرد یادم نیس دیک

وَوووووو...خیلی خوب بود😆ممنون لازم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
وای این فیلم عالیه نسلیهان فهمید یامان علیه تست هم گرفتن پدربزرگ امد دم در خونه یامان خبرنگارا همه ا ...

🤩مرسی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
وای این فیلم عالیه نسلیهان فهمید یامان علیه تست هم گرفتن پدربزرگ امد دم در خونه یامان خبرنگارا همه ا ...

ببین من الان میخوام دانلودش کنم قسمت ۵ بود؟؟؟شروعش از همونجایی میشه ک نسل‌های یامان رو بغل کرده میگ پسرم؟؟یهو رسید ب اینجا؟؟

درکل فیلم خوبیه.بابای یامان علی میاد تو فیلم.یامان روزگار کتک میزنه بعد الاز درحد مگر کتکش میزنه بابای یامان روزگار عمل میکنه جرم افتاده گردن یامان ولی باباش هرچند فعلا نمیدونه باباشه اونو نجات میده میگه ضربه ها مالا یه چیز دیگست.یامان رویا عاشق هم میشن.بابای الاز اینا بابای علی نیست.بابای الاز مامان رویا و دایی رویا علی دزدیدن جرم انداختن گردن دایی یامان.درکل فیلم خوبیه