2777
2789
عنوان

گناه من چیه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 38 پست

قزضاتونو بدید با طلا برمیگرده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دو تیکه آهن حالا طلا یا هر چی انقد ارزش داره که زندگیتون و روزای قشنگی که دارین به بدترین شکل میگذرونین و ......

واقعا طرز نگاه به زندگی چقدر فرق داره بین آدما 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چرا بعد عروسی 180میلیون قرض بالا اوردین؟ 

یعنی 180میلیون بخاطر مراسم بوده؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ن والا جداییم

طلاهات رو نده

اگه خواستی و مجبور شدی

باید ازش تعهد بگیری و یه چک ثبت شده به همون مبلغ با ثبت

که بعدا زیرش نزنه‌‌‌..‌

حقتو هیچ وقت نبخش

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

فروش ماشین گزینه بهتریه

طلا سرمایه است. آدم سرمایه رو تبدیل میکنه، خرج نمیکنه تا مجبور نباشه. ولی بادعوا بهش نگو. استدلالم براش نیار. از تو توقع این دوتا رو نداره

با زبون نرم زنونه باید بگی

اول زندگی منو شوهرمم مشکل اینطوری داشتیم. تازه اون طلا فروخت واسه خرید خونه ولی من شاکی شدم زندگی رو به خودم تلخ کردم