2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

161 بازدید | 10 پست

بچه ها  من یه خصوصبت خیلی بد دارم اونم اینه که خیلی حسودم   خودم از دست خودم  بدم میاد  مثلا  حتی   از خواهرم حسودیم نیشه یا از دوستام چون  زیباترن و زندگی های بهتری دارن   میخوام  لصلاحش کنم ولی تا تو جمع   قرار  میگیرن باز سراغم میاد

خیلیا مثل شما شدن .۹۰ درصد ‌.

خودشونو نابود میکنن که هیچ .ضررو زیانشون به بقیه هم میرسه .

طرف میگفت از حسادتم .گوشی خیلی گرونه دوستمو گرفتم ، استوری کردم تا همه ببینن و عداب بکشن که من گوشی گرون خریدم . یه ول وله ای انداختم به زندگی همه 😑

من جای شوهر این خانم باشم در جا طلاقش میدم .😄

.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست منم اینجوریه و با انرژی منفی دادن به دیگران میخاد اونارو تحقیر کنه ولی در اصل خودشو اذیت و نابو ...

من اصلا دیگرانو اتفاقا تحقیز  نمیکنم اتفاقا  سعی میکنم  با محبت زیاد   یه جوری  تو ظاهر مشخص نباشه ولی از درون نابودم یا شبا گریه  میکنم 

من اصلا دیگرانو اتفاقا تحقیز نمیکنم اتفاقا سعی میکنم با محبت زیاد یه جوری تو ظاهر مشخص نباشه و ...

اینایی که میگی حتما بخاطر دوران زندگیت بوده که کمبودایی داشتی و اعتماد بنفستو گرفته ..

هر بژی کورد
من اصلا دیگرانو اتفاقا تحقیز نمیکنم اتفاقا سعی میکنم با محبت زیاد یه جوری تو ظاهر مشخص نباشه و ...

عزیزم بجای گریه کردن 

خودتو به خدا نزدیک کن 

خدا چنان ارامشی بهت میده 

که از صدتا قرص و دارو بهتره 

هر بژی کورد

روی خودت کارکن... حسادت به طرف مقابلت لطمه ای نمیزنه تورو نابود میکنه...‌ مثل این میمونه که تو یه چیز داغ توی دستت بگیری و مشت کنی دست خودت میسوزه و داغون  میشه برای کسی مشکلی ایجاد نمیکنه...

اینایی که میگی حتما بخاطر دوران زندگیت بوده که کمبودایی داشتی و اعتماد بنفستو گرفته ..

خب   از بچگی به خاطر  ظاهرم  مسخره شدم ظاهرم بد نیس ولی    درشتر از بقیه فامیلمم کلا    مثلا کفشانو میپدشیدن  میگفتن  مطمعتی اینا اندازته مثل پارو  میمونه   از یه جایی به بعد  اونا نگفتن   خودم هی  دیدم انگار راست میگن من فرق دارم و از خودم بیزار شدم 

خب از بچگی به خاطر ظاهرم مسخره شدم ظاهرم بد نیس ولی درشتر از بقیه فامیلمم کلا مثلا کفشانو ...

مهم قیافس نه سایز پا 

اوه منو ببینی چی میگی پس   

من مدلای مختلف مسخره کردن ظاهرو شنیدم یادیدم

ولی خدا چنان بخت و اقبالی نصیبم کرد همه موندن توخماریش 

عزیزم چشمت به خدا باشه 

هر بژی کورد