2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

83 بازدید | 6 پست

عزیزان ترس از مرگ توی وجود انسان هست

ولی اگه ترس بد بود پیغمبر و علی و حضرت زهرا توی این دنیا می موندن.

ولی باید ترسید ازینکه اون لحظه مردنمون در چه حالی هستیم.

بلاخره مرگمون میرسه ولی انشاالله خدا دوست و چهارده معصوم دوست از دنیا بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زیاد دینی خوندی:

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

وقتی زیاد دینی خوندی:

نخیر

بیماری هس بنام پنیک

موقع حمله پنیک ترس از مرگ میاد سراغ ادم

ی حالت بدیه خدا برا کسی نخاد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

از اون لحظه خیلی می‌ترسم فقط خدا رو قسم میدم به حق این ماهت عزیز اون لحظه راحت جانم رو بگیره

همسرم از کربلا سوغاتی کفن واسه خودش آورده بود،گفتم منم میخواستم،خندید یکی دیگه هم از کیفش درآورد گفت بیا اینم واسه تو خریدم.😁

نخیربیماری هس بنام پنیکموقع حمله پنیک ترس از مرگ میاد سراغ ادمی حالت بدیه خدا برا کسی نخاد

اتفاقا بله

اون قسمتش که گفته چهارده معصوم دوست از دنیا بریم منظورم به اون قسمت بود

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.