2777
2789
عنوان

اعصاب ندارم

6392 بازدید | 22 پست

من طبقه بالا خونه بابام زندگی میکنم خیلی سخته و بخاطر بچه ها دارم دیونه میشم

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه

خواهرم هر چند وختی ی بار میاد خودشون پایینن بچه هاشو میفرسته بالا یا بچه ها رو میذاره اینجا و خودش میره بیرون خیلی اذیت میشم بچه هاش به پسرم زور میگن و همه اسباب بازیاشو میگیرن پسرمم نمیتونه از حقش دفاع کنه از طرفی چون تنهاس خیلی دوستشون داره

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه

هم خودم و هم همسرم خیلی رو این قضیه حساس شدیم

امروزم خواهرم اومد و دخترشو گذاشت خودش رفت بیرون دخترش همش ب پسرم میگف من باهات قهرم پسرمم هی التماسش میکنه ایقد عصبانی ام الانم رفتن تو حیاط پایین با دوچرخه پسرم بازی میکنن احتمالا همش دخترخواهرم دوچرخه رو گرفته و به پسرم نمیده ایقد عصبی ام باردارم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخیییییی😐

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

وای نی نیت هم بدنیا بیاد یجور دیگه میان اذیتش میکنن

وای اینقد رو نوزادها حساسم که نگو😧

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

آره عزیزم خیلی سخته تو رودرواسی گیر کردن

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

همش به پسرم میگم اگه کسی بهت گفت باهات قهرم توام بگو منم باهات قهرم چرا اینجوری التماس میکنی اخه میگه خوب مامان قهر کار خوبی نیس.. خودم خیلی بچه رو لوس و قانونی بار اوردم.. با اینکه ارزوم بچه دوم بود اما حالا میگم یکی نیس بگه تو از پس یکی بر نمیایی با این وضعیت دو تا میخاستی چیکار

ارزوم کامل کردن خونمونه کاش میشد تا نی نی بدنیا میاد خونه امونو بسازیم 

خب عزیزم بروبرای خودت خونه بگیر،والاوقتی من ازمادرشوهرمیناجداشدیم همه حتی مامان وبابای خودم که ازاختلافاتمون خبرداشتن هی میگفتن کاش مینشستی خونه دارمیشدی بعد،ولی من حاضرم پنج سال دیرترخونه داربشم ولی آرامشموباهیچی توی این دنیا عوض نمیکنم،ارام ودراختیارخودم،خونه که سهله بادنیاهم عوض نمیکنم

کاش مام ی جای دیگه بودیم درسته از نظر مالی به نفعمونه ولی خدا شاهده از نطر روحی داغونم تقریبا بخش اعظم حقوقمون بابت قسط واما میره با بقبش خرجمونم به زور در میاد جا برای پول اجاره خونه نداریم 

خواهشا کسانی که میخایید ازدواج کنید نه خونه پدرتون زندگی کنید نه پدر شوهر

کاش میتونستیم ی وام با سود پایین بگیریم خونه امون ساختمونش ساختس فقط نازک کاریاش مونده..