2777
2789
عنوان

گاز گربه

155 بازدید | 16 پست

دوستان من حدودا دوماهونیم پیش ی بچه گربه ۲۵ روزه تو خیابون پیدا کردم و چشماش بخاطر غی و عفونت بسته شده بود ک با کمک قطره چشم بهبود پیدا کرد و دکتر میگفت اگر دیر میاوردیش چشاش تخلیه میشد

بردمش دامپزشکی و تا الان کلی خرجش کردم و مراقبش بودم

ولی از اولی ک اوردمش تو خونه تا الان گازهای خیلی محکمی میگیره و روی دستم هیچ جای سالمی نیست

گاز هایی ک میگیره متوجه میشم از سر بازیه نه حمله ولی دردناکه و دوبار پیش اومده ک جای گازی ک میگیره کبود میشه 

هر روشی رفتم درست نشد باز میپره روی دستم

شما میگید چیکار کنم🥲

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه رو مواظب باش من دوستم گربه چنگش زد مجبور شد بره یه دوز واکسن هاری بزنه

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت
بفرستش توطبیعت بذار راحت باشه

اخه دلم نمیاد

چون دوماهونیمه خونس و عادت کرده

اگه بخام رهاش کنم واقعا ظلمه 

بعضی گربه هااین عادت رودارن منم گربه داشتم ولی اصلا گازنمیگرفت حتی الکی وازروبازی

گربه داشتم قبلا بازم ولی گازایی ک این میگیره یکم بده و محکمه

دو دوز واکسنشو زده یه دور دیگه مونده حدودا دوهفته دیگه

اگه واکسن زده مشکلی فک نکنم داشته باشه برات

اخه چند سال پیش یه گربه خیابونی چنگ انداخت به دخترم بردیمش واکسن کزاز و هاری زدیم

اگه واکسن زده مشکلی فک نکنم داشته باشه براتاخه چند سال پیش یه گربه خیابونی چنگ انداخت به دخترم بردیم ...

از لحاظ بیماری اوکیه

فقط نمیدونم چیکار کنم تا دیگه گاز نگیره

چون خون میندازه بیشتر اوقات

گربه ها با خواهر و برادرشون این مدل بازی را دارند که همدیگه را گاز میگیرند و چنگ می زنند و خب چون موهایی بلند دارند، به هم آسیب نمی رسوندند. گربه ای که تنها بزرگ بشه، همین بازی را با صاحبش می خواد انجام بده و نمی دونه ما پوستمون حساس هست و اسیب می بینیم. تنها راهش اینه اجازه شروع این بازی را ندین و زود دستتون را کنار بکشید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از لحاظ بیماری اوکیهفقط نمیدونم چیکار کنم تا دیگه گاز نگیرهچون خون میندازه بیشتر اوقات

فک کردم از لحاظ بیماری نگرانی

خب دیگه فضوله کاریش نمیشه کرد  نمیدونم مثل سگ هست که تشویقی بدی و دعوا یا تشویق به کار یکنی؟