2777
2789
عنوان

من حسودی میکنم

430 بازدید | 33 پست

به زنی که اعتماد بنفس بالایی داره

آرامش داره که حتی از صورتش و رفتارش مشخصه 

شما به چی حسودی میکنید!؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی خیلیا مجبورن ظاهرشون رو حفظ کنن ولی از درون نابودن یکی مثل خودم که هرکی نگام می‌کنه فکر می‌کنه خیلی اعتماد بنفس دارم و مستقلم و ...

ولی چند مدل بیماری روحی دارم که فقط خودم خبر دارم و خدای خودم

به دخترایی ک تا دیروز پخمه بودن .یهویی خودشونو کشیدن بالا ،تیپ به روز و اعتماد به نفس بالا و... 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

خواهرشوهرم قبلی ک دماغش عمل کنه حتی بلد نبود یه کرم درست بماله صورتش .از بعد دماغ عمل کردنش یهو اعتماد. به نفسش رفت بالا. قبلا حتی بلد نبود. به شوهرش یه عزیزم بگه ،الان به همه دخترا عشقم میگه 

قبلا تیپش با چادر بود. ،حالا مانتو کوتاه و شلوار کوتاه و .کلا خیلی تغیر کرد ،حسودیم شد بهش ک چجوری خودش کشید بالا ،من نمیتونم خودمو تغیر بدم چرا

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
ولی خیلیا مجبورن ظاهرشون رو حفظ کنن ولی از درون نابودن یکی مثل خودم که هرکی نگام می‌کنه فکر می‌کنه خ ...

مگه میشه بیماری روحی شدید داشته باشی و پنهان کنی

اگه میتونستم اینکارو میکردم دست خودم نیست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
منم به کسی ک شاید اندام خوبی داره بقیه باهاش خوبن ولی ببین واقعا حسودی فایده نداره باید ب فکر خودمون ...

کی گفته هرکسی اندامش خوبه باهاش خوبن!

همش به رفتار و اخلاقته که جذب میشن

من اندامم خیلی خوبه ولی اعتماد بنفس و روحیه ندارم

خواهرشوهرم قبلی ک دماغش عمل کنه حتی بلد نبود یه کرم درست بماله صورتش .از بعد دماغ عمل کردنش یهو اعتم ...

شاید تاثیر حضور خودت بود که بخواد پیشت یه خودی نشون بده مال منم روز اول که دیدم اومل به تمام معنا  بعدش از خودش اعتماد درست کرد قد برج خلیفه 

خب چرا ؟مگه کسی ازت اعتماد بنفستو گرفته

اره فامیلای مادریم همش منو مقایسه کردن از بچگی با مادرم و خالم اونا خبلی خوشگلن درحدی که همه بهشون خیره میشن

همه میگن تو شبیه مادرت نشدی قشنگ نیستی حالا از نطر عموم معمولی رو به خوبم ولی اندام من حرف نداره 

خواستگارای خوبی هم نداشتم سنمم بالا رفته یکی دیگه از علتهاش

خواهرشوهرم قبلی ک دماغش عمل کنه حتی بلد نبود یه کرم درست بماله صورتش .از بعد دماغ عمل کردنش یهو اعتم ...

با یه عمل دماغ مگه میشه🤦‍♀️

بله مثلا وسواس فکری شدید یا افسردگی رو کسی متوجه نمیشه

من خر دوشو دارم ولی در ظاهر هم مشخصه