2777
2789

تاحالا برا پسرم چرا پاستا درست نکردم😑🤔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم خوشمزست هم پسرم خیلی دوست داره .. هم وزن میده. درست کن براش.

الهی خدا کل پسرتون نگه داره 

حتما درست میکنم 

اما برای وزن دهی فکر کنم یکم تیره چون قند عسلم الان دیگه ۶ سالشه 😍♥️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

راستی عزیزم حال و حوصله داشتی طرز تهیشو میگی بهم 

الهی خدا کل پسرتون نگه داره حتما درست میکنم اما برای وزن دهی فکر کنم یکم تیره چون قند عسلم الان دیگه ...

ممنون عزیزم همچنین. 😁 حالا که درست میکنی براش پنیر پیتزا هم بریز براش عاشقش میشه

ممنون عزیزم همچنین. 😁 حالا که درست میکنی براش پنیر پیتزا هم بریز براش عاشقش میشه

قربونتون 

حقیقتش بلد نیستم 🙈😂

گوشت مرغ و خامه و کره و آویشن رو باهم حرارت میدم که خامه شل بشه

بعد پاستای پخته رو میریزم توش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
راستی عزیزم حال و حوصله داشتی طرز تهیشو میگی بهم

فیله مرغ رو ریش ریش میکنم با کره و سیر میپزم. سرخش میکنم میذارم کنار. نخود فرنگی رو ابپز میکنم. میذارم کنار. پاستا رو میپزم ابکش میکنم با کره و نمک میذارم کنار. تو ظرف کره میریزم اب بشه یه دونه سیر رنده شده میزنم با کمی ارد برنج یکم تفت میدم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد ،خامه و شیر میریزم میذارم حسابی بپزه و قاطی بشن نمک فلفل جغقری خشک میزنم . بعد مواد از قبل پخته شده رو میریزم داخل سس حسابی مخلوط میکنم. خوشمزست نوش جونش

فیله مرغ رو ریش ریش میکنم با کره و سیر میپزم. سرخش میکنم میذارم کنار. نخود فرنگی رو ابپز میکنم. میذا ...

ممنونم گلم