2789
عنوان

دردودل

170 بازدید | 17 پست

پارتنرم از دختر دیگه ای خوشش میاد تو دانشگاش ،باهاش در ارتباط نیست بهم خیانت هم نکرده اخلاقش هم سرد نشده اما مطمئنم از اون دختره خوشش میاد،قبلا بهم میگفت باشگاه نرو بازوهات پهن میشه بعد که این دختره گفت باشگام دیر نشه به من اصرار که برم باشگاه،خودش بهم گفت به ناخونات برس اللنا اصرار داره درش بیار هوا بخوره این دختره هم تو عکساش ناخون نداره

متوجه شدم پروفایلای جدیدشم چک میکنه

اما خیانت نمیکنه

بنظرتون چیکار کنم برم؟

والا من به کسی اجازه نمیدم واسم‌تعیین کنه چی خوبه چی بد!

شما هم خودتو زجر نده و درگیر فکر و خیال نشو

اگه آدم‌مناسبی نیست ازش جدا شو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ وقت برای اینکه مورد پَسند کسی باشید یا برای به دست آوردن کسی یا چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..

فقط فاصله بگیر ازش تا متوجه بشه یا باید با تو در ارتباط باشه یا اون دختر،،دوست اجتماعی جنس مخالف هیچ ...

دوست اجتماعیشم نیست یعنی اجازه ندادم باهم دد ارتباط باشن

بنظرم هر چیز ایده آلی که دوست داره رو داره تو اون دختر میبینهو دوست داره مثل اون باشی قبل از این ک ا ...

اخه کی ،کسی که به ناخونش نمیرسه ایده ال میشه؟ناخونای کوتاه بلند داره با لاکای لب پر من همیشه ناخونام مانیکور شدس

اخه کی ،کسی که به ناخونش نمیرسه ایده ال میشه؟ناخونای کوتاه بلند داره با لاکای لب پر من همیشه ناخونام ...

پسرا خیلی عجیب غریبن شوهر من همه چیزو طبیعی دوست داره دوست داره ناخن‌های خودم باشه با کاشت و این چیزا میگه انگار خودتو گول میزنی چیزی باش ک واقعا هستی شاید دوست پسر توام نچرال دوست داره

پسرا خیلی عجیب غریبن شوهر من همه چیزو طبیعی دوست داره دوست داره ناخن‌های خودم باشه با کاشت و این چیز ...

شما اگر بفهمید پاتنرتون از کسه دیگه ای خوشش میاد اما درارتباط نیست و خیانت نمیکنه کات نمیکنین؟بنظرتون جدا نشم؟

من بشخصه، اگه بفهمم با داشتن من، به کسی دیگه فکر میکنه، چه برسه به ارتباط یا مقایسه، کات میکنم و میفرستمش بره باهمون،،بهش میگم برو اونجا که دلت هست،،من ارزشم بیشتر از اینه که یه جا پرکن باشم برای کسی،،

۹۰درصد هم روزی که بتونن اون طرف رو به دست بیارن کوتاهی نمیکنن...

شما اگر بفهمید پاتنرتون از کسه دیگه ای خوشش میاد اما درارتباط نیست و خیانت نمیکنه کات نمیکنین؟بنظرتو ...

واقعا نمی‌دونم چی بگم آخه شاید دوسش نداشته باشه شوهر منم مثلا یه دختری تو خیابون ببینه بهم میگه موهاش قشنگه توام این رنگی کن یا توام از لباسا بخر تو تن قشنگن

ولی اینکه دوست پسر تو فقط از یه نفر داره بهت میگه یکم شک برانگیزه یکم عقب بکش بهانه دستش بده ببین دنبالت میاد یا می‌زاره می‌ره 

واقعا نمی‌دونم چی بگم آخه شاید دوسش نداشته باشه شوهر منم مثلا یه دختری تو خیابون ببینه بهم میگه موها ...

اره خیلی کات کردم دعوا افتادم بلاک کردم که ببنم دنبالم میاد سر چیزای الکی دعوا درست کردم بازم اومد و قسم میخوره که از کسی خوشش نمیاد و منو دوست داره 

ولی همه اینا نمیتونه تصادفی باشه