2777
2789
عنوان

تهدیدم کردن

401 بازدید | 24 پست

حدود یکسال و نیم پیش بصورت مجازی با آقایی آشنا شدم موقعیت اجتماعی بالایی داشتن ولی اخلاق صفر .موقع عصبانی بودن بد دهنی میکردن ،اصلا در مورد ازدواج باهم صحبت نکردیم این رابطه رو از خانوادشون پنهان کردن و دائم در این یکسال و نیم همش جنگ و دعوا و قهر داشتیم بخاطر عدم تفاهم 

خیلی کنترلگرا بودن و محدود میکردن بنده رو و میگفتن مسجد نرو،سر کار نرو،کلاس خیاطی نرو، درس نخون و....

بعد از عید ایشون ایشون خواستن خواستگاری دختری برن ومن بهش گفتم اصلا راضی نیستم و هیچ وقت هم حلالت نمیکنم که اینقدر راحت میری خواستگاری یکی دیگه ولی یکسال و نیم منو امیدوار کردی به وعده های دروغ .و ایشون بخاطر من خواستگاری رفتن رو کنسل کردن .

و بعد از یه دعوای بد و بددهنی های خیلی شدید ایشون،، من رابطه رو تموم کردم .

برای من خواستگار اومده و می‌خوام جواب مثبت بدم و هفته قبلش من با اون آقا بحث کرده بودم و اون رابطه رو به اتمام رسوندم و زمانی ک با خواستگارم در ارتباط بودم ایشون پیام دادن و گفتن برگرد گفتم نامزد دارم و باور نکرد منم از پیام هام با خواستگارم اسکرین گرفتم و براش فرستادم 

حالا تهدیدم کرده که میاد محل کارم آبروریزی می‌کنه،میره پیش خانوادم و میگه باهم حساب و کتابی داریم و میخواد نامزدی منو بهم بزنه .

و ایشون ی‌ شهر دیگه هستن.

بنظر شما امکان داره که ی پسری چنین کاری رو انجام بده ؟

بره پیش پدرم بگه من با دخترتون در ارتباط بودم .؟؟

من با ایشون رابطه ای نداشتم .

عکس های لختی هم ندارم 

ولی عکس هاییی دارم ک موهام پیدا باشه (دختر چادری هستم)

میشه اگر کسی تجربه داره راهنماییم کنه 🙏

در این دنیا دل بی غم نباشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

هیچ گهی نمیتونه بخوره

شما هم که خوشبختانه آتوی بدی دستش نداری اصلا نترس

فکر کردن زندگی دخترا الکیه و ابروشونو از سر راه اوردن که امروز نمیخوانش فردا میخوان

من از پروانه ها بودم،🦋 ولی بالی نموند از من. . .

بخاطر همون پوسته اجتماعی موقعیتش هم که شده هیچ‌غلطی نمیکنه. خطت رو‌عوض کن جوابشو نده. بعدم همون موقع که داشت میرفت خواستگاری میذاشتی بره با این اخلاق قهوه ای ش میخواستیش چکار !!!!

به هیشکی هیچی نگو فقط خطتت رو‌عوض کن

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
سلام عزیز تعلیق شده بودی . خوشحالم میبینمت🥰

سلام جونم اره.. 

منم همینطور  

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

وقتی آقا داشت ازدواج‌میکرد گفتی حلالت نمیکنم

حالا اسکرین شات فرستادی که چی رو ثابت کنی ؟ بسوزونیش ؟

میتونستی بگی من نمیخوام برگردم ووبلاکش میکردی .

قبول کن‌خودت تحریکش کردی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

منظور از حساب و کتابس چی بوده 

بعد پیغام بده 

بگو بنده مگه از شما درخواست وجهی کرده بودم که شما پرداخت کردید خیر 

شما جهت اشنایی بیشتر در ارتباط بودیذ با بنده که الان بابت اختلافات رفتاری و بد ذهنی شما بنده نمیتونم نه رابطه ادامه بدم و نه قرار سرانجامی داشته باشه این ارتباط پس لطفا شماهم مزاحم نشو چون قانون جور دیگه ای برخورد میکنم

هم مدرک داری اینطوری هم محترمانه ریدی بهش تهدید

2790
2778
2791
2779
2792