2777
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 18 پست

عزیزم ارث هیچ برکتی نداره دیدم که میگماااا

فعلا خواهر برادرات یه سقف بالا سرشون باشه و اواره نشن مهم تره

به وقتش تو هم سهم خودتو بگیر فکر کن یه پس اندازه

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

عزیزم بنظر من اینکارو نکنی خیلی بهتره ,چون اگه یه خونه بخرید بجای این خونه .اگه شما سهمتونو بردارید ,اونا مجبورن خونه ی کوچکتر بخرن ,اگه برادرتون بخواد ازدواج کنه شاید اون به خواهر برادرای کوچکترتون بگه خواهرم سهمشو گرفت منم سهممو میخوام برای مقدمات عروسیم و دیگه سر پناهی برای خواهر برادرات نمیمونه,شما قانونا میتونی اینکارو انجام بدید ,ولی ادم دلش نمیاد ,بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ارث هیچ برکتی نداره دیدم که میگماااا فعلا خواهر برادرات یه سقف بالا سرشون باشه و اواره نشن مه ...

اره واقعا راحت از دست آدم میره انگار😞

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

الان خونه ای ک مامانم توشه بابرادرناتنیم شریکه 

اونم به مادرم فشارمیاره که شما خونه بخرین من بیام اینجا زندگی کنم درصورتی ک اگه میزاشت مامانم سهمشو بزاره واسه خرید خونه خونه بهتری میتونستن بگیرن 

منم ازاین ناراحتم ک چرااون باید اضافه براون  چیزی که حقشه میخاد ومن حتی نتونم حقمو بگیرم