2777
2789
عنوان

ارث پدری

642 بازدید | 18 پست

سلام خوبین 

پدرم دوسال پیش فوت کرد 

مادرو پدرم جداازهم زندگی میکردن 

پدرم تنهاتوخونه اش ومادرم درخونه ای دیگ

الان میخایم خونه پدری و بفروشیم چون داغونه ودیگ قابل زندگی نیس ویه خونه دیگه بخریم برای زندگی 

غیرازمن بقیه خاهربرادرام مجردن و من متاهلم 

بعدازفروش خونه من میتونم سهممو بگیرم یا معمولا اینجوریه که تازمانی که مادرزنده اس بین بچه ها تقسیم نمیشه 

هر وقت بخواید میتونید سهمتونو بگیرید 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو میدونم ک میتونم سهممو بگیرم دلی میخام بدونم معمولا چجوریه 

چی چطوریه؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اگه من الان سهممو بگیرم بعدازاینکه خاهربرادرام ازدواج کنن اونا مدعی نمیشن که سهمشونو میخان؟

عزیزم مگه نمیگی مادرت خونه جدا داره؟ ببین توی بعضی خانواده ها برای احترام به مادر تا وقتی زنده است ارث تقسیم نمیکنن که مادر مجبور نشه خونه اشو ترک کنه ولی شرایط شما فرق داره مادر شما قرار نیست خونه رو ترک کنه

اگه من الان سهممو بگیرم بعدازاینکه خاهربرادرام ازدواج کنن اونا مدعی نمیشن که سهمشونو میخان؟

اگه بزرگ شدن سهم اونا رو هم میدید دیگه به ازدواج ربطی نداره که

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اگه بزرگ شدن سهم اونا رو هم میدید دیگه به ازدواج ربطی نداره که

اخه اگه بخایم هممون سهممونو بگیریم ک دیگه نمیتونن خونه بخرن 

بقیه خاهربرادرام بالای هجده سالن ولی مجردن

اخه اگه بخایم هممون سهممونو بگیریم ک دیگه نمیتونن خونه بخرن  بقیه خاهربرادرام با ...

اون دیگه مشکل اوناست.وقتی ارث تقسیم میشه بین همه تقسیم میشه. میتونن برای اینکه بی خانمان نشن حساب کنن سهم شما چقد میشه،پولشو بدن بهت ولی خونه رو نفروشن. 

ولی حتی الامکان اینکارو نکن