2777
عنوان

به بچم تهمت زدن

264 بازدید | 7 پست

دیروز رفتیم خونه پدربزرگم بعدهمش بچه ها توکوچه بودن  پای بچه عموم رفته زیرماشین  گچ گرفتن  به بچه من تهمت زدن که تقصیربچه من بوده ازبچم میپرسم میگه من توکوچه بودم  اعصابم ازدیروز خرده 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

بچت رانندگی میکنه؟ 

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ۶سالشه میگفتن بچه من هلش داده

بذار بگن 

البته ممکنه بچت از ترس راستشو بهت نگفته باشه

بعدم‌۶ سال خیلی کوچیکه و ممکنه شیطنت کرده باشه چی شده حالا یه گچ گرفتن ساده ست باید گذشت کنن ، بچه از عمد که نکرده

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

بذار بگن البته ممکنه بچت از ترس راستشو بهت نگفته باشهبعدم‌۶ سال خیلی کوچیکه و ممکنه شیطنت کرده باشه ...

آخه شوهرم کلی باهام دعواکردگفت تقصیرتوئه بهت گفتم نیایم اینجا مجبورم  کردی بیایم منم گفتم دیگه تاوقتی بچه بزرگ نشده هیچ جانمیرم باورکن هروقت خونه فامیلام مهمونی میرم بعدش باهم دعوامون میشه اعصاب برام نذاشته

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎