2777
2789
عنوان

بچه خواهرم

755 بازدید | 29 پست

نزدیکه ۷ سالشه خیلی پررو و بی ادبه و خبرچینه و حسوده مثلن اگه ۵ دقیقه با مامانش حرف بزنم داد میزنه که چرا بمن توجه نمیکنی و باهاش حرف نزن بعد گریه میکنه میره تواتاق ، همش به مادرش چسبیده صبح تا شب درحال بازی با مامانشه .

اگه از بچه دیگه ای تعریف کنم میاد منو میزنه هرکاری کنم به همه میگه مثلا بستنی خوردم رفت به مامانم گفت که خاله فاطمه بستنی خورد یا میاد منو کتک میزنه و چنبار گفته خاله فاطمه خر کیه ازش بدم میاد داستان ازین قراره باباشم خیلی بیشعور هست و خاهرمم انگار ن انگار ازدواج کرده همش اینجا پلاسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زد تو هم بزنش

گریه و جیغ داد هم کرد اصلا اهمیتی ندید مادر پدرش بد تربیت کردن

به مادرتون هم بگید به خواهرت بگه بچش اینطوریه خونتون نیاد

خوب مثلا میره به مادرت میگه خاله فاطمه بستنی خورد مادرت باید بگه خوب نوش جونش چرا هی میای گزارش میدی

یا بد دهنی میکنه باید برخورد کنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بهش رو نده اصلا بشین جلوش خوراکی بخور ادب بشه اصلا رو نده

باباش پشت من بهم توهین کرده بود خیلی ناراحت شدم گاهی وقتا که اون حرفا یادم میاد باباشو مسخره میکنم میاد منو با تمام وجودش کتک میزنه

همش گوشی مامانمو میگیره پر بازی کرده گوشی رو صداشم زیاد میکنه میگم صداشو کم کن میگه بتوچه

خوب اشکال از مادرتون هم هست

چرا گوشیش رو میده دستش

نباید بده

خوب اجازه میدید هر کار می خواد میکنه دیگه

باباش پشت من بهم توهین کرده بود خیلی ناراحت شدم گاهی وقتا که اون حرفا یادم میاد باباشو مسخره میکنم م ...

دوتا سیلی بخوابون تو دهنش غلط میکنه میزنه به خواهرتم بگو ادبش کردی بیارش وگرنه بندازش گردن شوهرت تولشو

اگر زد تو هم بزنشگریه و جیغ داد هم کرد اصلا اهمیتی ندید مادر پدرش بد تربیت کردنبه مادرتون هم بگید به ...

اگه من بزنمش که قیامت میشه خاهرم سریع به شوهرش میگه مادرمم پشت نوه اش هست نه من

یکبار مادرپدرم نبودن من و اونا تنها بودیم ظهر بود سروصدا میکرد میخاستم بخابم بهش با اخم گفتم ساکت باش میخام بخابم خاهرم قیامت کرد به شوهرش زنگ زد اونم اومد با همدیگه دوساعت پشت من داشتن غیبت میکردن

باباش پشت من بهم توهین کرده بود خیلی ناراحت شدم گاهی وقتا که اون حرفا یادم میاد باباشو مسخره میکنم م ...

تو هم با تمام وجود پسش بزن

یکی میزنه تو ده تا بزن

بهش بگو اینجا خونه تو نیست گمشو خونتون

اگه من بزنمش که قیامت میشه خاهرم سریع به شوهرش میگه مادرمم پشت نوه اش هست نه منیکبار مادرپدرم نبودن ...

عزیزم پس مشکل اصلی اصلا بچه نیست 

خواهرته 

تا وقتی خواهرت و شوهرش این رفتارارو دارن تو هر کاری هم کنی بچه درست نمیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه من بزنمش که قیامت میشه خاهرم سریع به شوهرش میگه مادرمم پشت نوه اش هست نه منیکبار مادرپدرم نبودن ...

گور پدر شوهرش هم کرده هر چی می خوان بگن

مشکل از مادرته سواری میده بهشون و طرف بچه خودش نیست