2777
2789
عنوان

حنا یا رنگ

152 بازدید | 18 پست

دو دلم حنا بزنم یا رنگ اینور سه سال پیش هایلایت زدم کلی موخوره گرف منم خیلی رو موهام حساسم بزور کم کم بلند شد کوتاه کردم الان دو دلم حنا خیلی خوبه رنگ مو رو قشنگ میکنه به مو جون میده ولی بدیش اینجاس نمیسه رنگ کرد دوس داشتم بلندتر ک شد تهشو بنفش بزنم کسی میدونه بعد چند مدت از موی حنایی میشه رنگ کرد؟

تا وقتی حنات پاک شه یعنی موهات رشد کنن، اون مو بدون حنارو میشه رنگ زد

حنارو با چی ترکیب کنیم ک قهوه ای بشه موهامون؟ میدونی اسی؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا وقتی حنات پاک شه یعنی موهات رشد کنن، اون مو بدون حنارو میشه رنگ زدحنارو با چی ترکیب کنیم ک قهوه ا ...

ببین حنارو با چایی و قهوه قاطی کن بزن ب موهات من شب تا صبح یا صبح تا عصر میزدم قدیما خرمایی میشد رنگش بد نمیشد 

موی حنا شده حتمن باید قیچی بشه وگرنه ب هیچ عنوان رنگ نمیشه زد روش

اره قدیما ته موهام حنا داشت بزور دکلره شد ولی یکی هس میگه دوره رفته میتونه موی حنایی رو دکلره کنه تو شک افتادم

ببین حنارو با چایی و قهوه قاطی کن بزن ب موهات من شب تا صبح یا صبح تا عصر میزدم قدیما خرمایی میشد رنگ ...

مرسی جانم

چ نوع قهوه ای؟ از فروشگاه قهوه خوردنی بگیرم یا از عطاری مخصوص مو؟ 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

حالا چرا حنا؟؟!!! خب ب روشهای دیگه ب موهات برسمثلن میگن دمشده رزماری ب مو بزنی خیلی خوبهاب پیاز...اب ...

من خیلی ب موهام میرسم اب پیاز رزماری ماسک مو...ولی موهام تقریبا خاکستری شده میگن حنا بزن اخه اینجا همه دخترا حنا میزنن خیلی خوبه برا سر ولی دو دلم اینور میترسم رنگ کنم باز موخوره بگیره

اره قدیما ته موهام حنا داشت بزور دکلره شد ولی یکی هس میگه دوره رفته میتونه موی حنایی رو دکلره کنه تو ...

حتمن موهاتو با دکلره هویجی میکنه بعدم رنگ فانتزی ....

احتمال داره این کاربشه ولی بازم مو نابود میشه و پودر

مرسی جانمچ نوع قهوه ای؟ از فروشگاه قهوه خوردنی بگیرم یا از عطاری مخصوص مو؟

بزار فردا خبرت بدم مادرم درس میکرد تا جایی ک یادمه از مغازه میخریدم پودرش میکرد

بزار فردا خبرت بدم مادرم درس میکرد تا جایی ک یادمه از مغازه میخریدم پودرش میکرد

باشه ممنون ازت🥰

رنگ موهام با حنا اینجوری بود

وای چقد خوببب

ماشاءالله 

رنگ موی خودت مشکی طور بود؟

وای چقد خوبببماشاءالله رنگ موی خودت مشکی طور بود؟

اره شب تا صبح حنا میموند رو سرم بعد میشستم فق حنا میزدم چق پرپشت بود الان رزماری و کلی مرعاتو قرص هنوز مثل قبل نشده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز