2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واسه کل سال؟

یکم زیادع.

تبلیغ نمیکنم اصلا ، همسر من همین کارو میکنن ، ماهی ۵۰۰ میگیرن .همه رو هم یجا نمیکیرن میگن شاید. دانش اموز با شیوه من اوکی بود با ی مشاور از من ضعسف تر وبی لوکی بود .ا

سه روز ول هم رایگان امتحانی باهات کار میکنن ، تماس میگیرن مدام . کل طول روز پاسخگو هستند. اک شاگرد بهش معرفی کنی تخفیف میدن . 

همیشه هم میگ تو این اوضاع اقتصادی چرا مشاور انقد الکیییی زیاد میگیرن.

بخاطر همین کار خوبش و زبانزد بودن قیمتش نسبت ب کار عالیش خیلی مشاورای کنکور پیام میدادن تهدید میکردن . 

.

.

.

من ک ایدیشون تو سایت نمیگم پس برام سودی نداره ، فقط یهت گقتم  ک گول اینایی ک ااینجوزی پول میگیرن نگیر 

واسه کل سال؟یکم زیادع.تبلیغ نمیکنم اصلا ، همسر من همین کارو میکنن ، ماهی ۵۰۰ میگیرن .همه رو هم یجا ن ...

جسارتاً خودشون رشته اشون چی هست؟

قبولی های پارسالشون به چه صورت بود

بنظرتون مشاور تاثیر داره آدم بخونه یا خودت بخونی خوبه؟ واینکه آنلاین خوبه یا حضوری؟

برای من که برنامه ریزی نداشتم تاثیر داره

حضوری تاثیرش بیشتره

بستگی به خودتون داره